Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Palagi internetā: viss, kas par to jāzina

Apmēram trešdaļu dienas pavadām guļot, tāpēc tiešām ir vērts parūpēties par ērtu gultas veļu. Vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir iepirkties internetā. Šķiet, ka viss ir diezgan vienkārši, taču, pērkot palagu, rodas daudz jautājumu. Ja joprojām neuzdrošināties pasūtīt palagu internetā, mēs aicinām izlasīt šo rakstu un uzzināt visu svarīgo.

Lēmumi, kas jāpieņem pirms palaga iegādes

Atzīsim, gultasveļas iegāde ir neliels piedzīvojums, kas ļauj ienirt krāsu, rakstu un audumu jūrā. Vissvarīgākais ir tajā nepazaudēties: kad gultas veļa tiek pasūtīta internetā bez pārdomām, rezultāts var būt patiesi neapmierinošs. Šeit ir daži svarīgi jautājumi, kas jāuzdod sev pirms palaga vai visa gultas veļas komplekta iegādes.

Padomājiet, kāda auduma gultas veļu meklējat. Kokvilnas gultasveļa vienmēr ir laba izvēle, taču ne vienmēr - labākā. Palagam jābūt saskaņotam ar citu gultas veļu. Ja meklē universālu risinājumu, vari izvēlēties satīna palagus vai trikotāžas izstrādājumus. Jāizvairās no sintētiskiem audumiem, jo īpaši siltākos mēnešos: tiem ir slikta gaisa caurlaidība, tāpēc šādos palagos ir karsti gulēt.

Jāapsver arī vispiemērotākais palaga izmērs. Standarta izmēra bērnu palagi - 60x120 cm vai 70x140 cm, savukārt jaunieša vienvietīgās gultas izmērs jau sasniedz 90x200 cm. Pieaugušo vienvietīgām gultām var būt platāki matrači, piemēram, 120x200 cm, bet divvietīgām gultām - 140x200, 160x200, 180x200 vai lielāki. Matrača izmērs nosaka palagu izmēru, taču daudziem cilvēkiem ir jautājumi par sānu malu un matrača platumu. Ir labi zināt, ka gultas palaga izmērs atbilst matrača izmēram, taču, lai nav jāgroza galva, papildus ir atstātas arī sānu malas. Tātad, ja jūsu matracis ir 140x200 cm, iegādājieties šāda izmēra palagu.

Izlemiet, kāda veida palagu meklēsiet. Ir divas iespējas: palags ar gumiju vai bez tās (klasiskais). Palagi ar gumiju ir ērta alternatīva klasikai, tos ir viegli uzvilkt uz matrača, audums pieguļ vienmērīgi. Tas ir lielisks risinājums tiem, kuri miega laikā daudz kustas. Klasiskie palagi tiek novērtēti to elegantā izskata dēļ, tādēļ, ja vēlaties savai gultai radīt elegances un greznības iespaidu, izvēlieties klasisko palagu. Abu veidu palagi mūsu sortimentā ir pieejami dažādos audumos: audekls, satīns, perkals, flanelis u.c.

Lai gan palagi izskatās diezgan neitrāli, ir jāpieņem lēmums arī par krāsu. Raibus un palagus ar ziedu rakstu būs grūti atrast un tāpat grūti saskaņot. Vislabāk izvēlēties vienkrāsainu audumu, taču krāsu gamma ir patiešām plaša: no baltiem, neitrāliem pasteļtoņiem līdz spilgtiem, neona vai tumšiem toņiem. Šeit ir vērts atcerēties pamatnoteikumu: gaišās krāsas optiski palielinās, bet tumšās krāsas samazinās. Paturiet to prātā, saskaņojot palagu ar gultas veļas komplektu. Ja gultas veļa ir raiba, bet nevēlaties neitrālu variantu, droši izvēlieties krāsu, kas atkārtojas rakstā - tādā veidā gultas palags lieliski saskanēs ar komplektu.

Palagi internetā: viss, kas par to jāzina | Palagi | Nostra.lv

Kā izvēlēties palagu internetā?

Tāpat kā daudzas lietas, palagus internetā iegādāties ir ērti un ātri. Nevēlies kļūdīties? Ieteiksim, kam ir svarīgi pievērst uzmanību. Ievērojiet šos vienkāršos padomus, un internetā iegādāsieties ideālu palagu saldam un kvalitatīvam miegam.

Pirmkārt, rūpīgi izvēlieties, kur iegādāties palagu. Izvairieties no neskaidriem interneta veikaliem - šobrīd ir aktīvi interneta krāpnieku laiki, tāpēc jums atbildīgi jāizvēlas pārdevējs. Ja rodas šaubas, pārbaudiet interneta atsauksmes, lai noskaidrotu, vai uzņēmums ar šādu nosaukumu patiešām pastāv.

Pievērsiet uzmanību atsauksmēm un vērtējumiem. Daudzi pārdevēji ļauj pircējiem atstāt atsauksmes un novērtēt produktus. Izmantojiet šo informāciju un mācieties no citu pieredzes. Mūsu veikalā atradīsiet arī reālas klientu atsauksmes par dažādām precēm – tās var palīdzēt izlemt, kurš palags jums ir vispiemērotākais.

Pie katra palaga aprakstā ir sniegta noderīga informācija, kurai ir vērts pievērst tai uzmanību. Daudzi cilvēki novērtē pavedienu skaitu (GSM), taču tas nav vissvarīgākais rādītājs - nav obligāti jāizvēlas biezs audums, ja vēlaties, lai palags kalpotu ilgu laiku. Tāpat pievērsiet uzmanību arī kopšanas ieteikumiem. Dažiem audumiem var būt nepieciešama rūpīgāka kopšana, tāpēc, ja nevēlaties tērēt tam laiku, izvēlieties palagu, kas izgatavots no neburzīga, viegli mazgājama auduma.

Ļoti rūpīgi pārbaudiet izmēru un neeksperimentējiet ar šo parametru. Lūdzu, ņemiet vērā, ka palagu sānu malas tiek aprēķinātas kā standarts matracim, kura augstums ir 15 cm, tādēļ, ja izmantojat ļoti biezu matraci, ir vērts izvēlēties lielāku palagu.

Vai palagu var atgriezt?

Pērkot gultas veļu, tāpat arī palagus, vienmēr pievērsiet uzmanību atgriešanas noteikumiem. Ekrānu parametru dēļ dažkārt saņemtā gultasveļa izskatās pavisam savādāka, nekā bijām iedomājušies. Tā nav problēma, jo veikali, kas augstu vērtē savus pircējus, piedāvā iespēju atgriezt neiepatikušās preces. Atgriešanas noteikumi ir jāpārbauda katru reizi pirms pirkuma.

Mūsu veikalā pircējiem tiek dota iespēja atgriezt nepiemērotās preces 14 dienu laikā, termiņš tiek rēķināts no preces saņemšanas dienas. Atgrieztajai kvalitatīvajai precei jābūt oriģinālajā, nebojātā iepakojumā. Atgriezt var tikai nelietotas, pilnīgas komplektācijas preces, kas nav zaudējušas preces pārdošanas izskatu. Tiesa, ja prece vienkārši nepatika, atgriešanas izmaksas būs jāsedz no savas kabatas, taču sūtīšana maksā tikai dažus eiro.

Saistītās preces

avatar