Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Kādam jābūt gultas veļas komplektam ziemai?

Aukstajā sezonā nav nekā jautrāka, kā ieritināties mājīgā un siltā gultas veļā. Tomēr ne visi gultas veļas komplekti nodrošina šo sajūtu. Kur slēpjas noslēpums un kā izvēlēties pareizo gultas veļu "ziemas miegam"?

Kvalitatīva sega

Kad laiks ir auksts, mūsu ķermenim ir nepieciešams siltums, tāpēc sega kļūst, iespējams, vissvarīgākā gultasveļas sastāvdaļa. Ieguldījums kvalitatīvā segā noteikti atmaksāsies – galu galā mēs to lietojam dienu no dienas. Lēti un nekvalitatīvi produkti nedos vēlamo rezultātu un diez vai nodrošinās komfortu. Ziemai vajadzētu meklēt siltu, bet vieglu segu, jo tikai tā miega laikā varēsiet justies ērti.

Vislabāk vienmēr meklēt dabiskās šķiedras segas, kas parasti tiek šūtas no vilnas vai kokvilnas. Šajos materiālos izmantotie ārējie slāņi ir lieliski elpojoši, tāpēc, guļot zem šādas segas, jūs nepārkarsīsiet. Kokvilnas, bambusa un tencel šķiedras ir ideāli piemērotas iekšējam pildījumam - augu izcelsmes, dabiski un neticami materiāli, kas mūsu ķermenim sniedz vislielāko komfortu.

Ērts spilvens

Spilvens ir svarīgs visos gadalaikos, jo tas nodrošina pietiekamu atbalstu galvai un nodrošina pareizu mugurkaula. Ieteikumi spilvena izvēlei atbilst segas meklēšanas noteikumiem, taču ir svarīgi pievērst uzmanību arī spilvena izmēram un veidam. Bieži vien spilvena izmērs tiek izvēlēts atbilstoši pieejamās gultas veļas izmēram. Tomēr vispirms jāņem vērā nevis pārvalki, bet gan jūsu vajadzības - ja jūtaties ērtāk ar mazāku vai lielāku spilvenu, tad attiecīgi tādu iegādājieties. Daudziem patīk arī tā sauktie viļņveida spilveni, kas ir cietāki un stingrāki.

Kādam jābūt gultas veļas komplektam ziemai? | Gultas Veļa | Nosta.lv

Gultas veļa ziemai

Miegs aukstajā sezonā būs ērts, ja parūpēsieties par siltumu un mājīgumu. To vislabāk var izdarīt ar dabīga auduma gultas veļu, kas ātri pielāgojas ķermeņa temperatūrai un nodrošina patīkamu siltuma sajūtu, vienlaikus novēršot pārkaršanu vai svīšanu. Ir pieejami dažādi kokvilnas šķiedras pārvalki - lina, satīna, katūna, un daudziem cilvēkiem patīk mīkstais flanelis. Šie audumi neelektrizējās, un ziemā tas ir patīkams sīkums.

Sintētiskā gultasveļa ziemai nav īpaši ieteicama. Tā lēnāk pielāgojas ķermeņa temperatūrai, nav tik patīkama ādai. Turklāt, ja vēlaties saglabāt siltumu, pleds bieži vien ir papildinājums segai, un pēc kāda laika, kad iemiegat, jūsu ķermenis var kļūt pārāk karsts un jūs sākat svīst, jo sintētiskie audumi nav ļoti elpojoši. Sintētiskie audumi ir arī mazāk uzsūcoši un galu galā tie sabojās jūsu miegu, jo aukstais mitrums uz gultas veļas virsmas jūs vienkārši pamodinās. Ja tomēr plānojat izmantot sintētisko šķiedru gultas veļu, izvēlieties austus izstrādājumu, kas izgatavots no sintētiskām un kokvilnas šķiedrām.

Pleds - neatņemama mājīguma sastāvdaļa

Ziemā ierasto gultas veļas komplektu var papildināt ar omulīgu un mīkstu pledu. Vislabāk sildīs vilnas pleds, kā arī varat izvēlēties luksusa merino vai kamieļu vilnas izstrādājumus ar unikālām īpašībām. Merino vilnas pledi ne tikai izskatās stilīgi, bet ir arī izturīgi, viegli, tos var izmantot pat segas vietā. Neļaujiet sevi apmānīt, lai arī šāds pleds ir plāns un mīksts, tas lieliski sniedz siltumu un mājīgumu.

Saistītās preces

avatar