Lieldienu izpārdošana 20.03.- 31.03. 25% atlaide ar kodu LIELDIENAS2024 *atlaides nesummējas

Mūsdienīga gultas veļa

Vai jūs domājat, ka guļamistabā nav modes? Jūs kļūdāties, mode un stils šeit ir ļoti svarīgi. Un, ja vēlaties sajust atsvaidzinošu modernu izjūtu, mēs aicinām jūs iepazīties ar galvenajām tendencēm. Pat klasiskā stila cienītājiem vajadzētu iegādāties vismaz vienu moderna dizaina komplektu - tā ir lieliska izvēle, ja vēlaties kaut ko jaunu un nedaudz negaidītu.

 

Tematiskie gultas veļas komplekti

Oriģinalitāte un unikalitāte ir tas, kas vienmēr ir uz viļņa. Šī iemesla dēļ dizaineri, kuri veido gultas veļas komplektus, seko tendencēm. Un viņi lieliski veic savu darbu. Vai esat kādreiz iedomājušies, ka vienā un tajā pašā gultas komplektā var ievietot vairākus atšķirīgus modeļus, un spilvendrānas krāsa var pilnīgi atšķirties no segas pārvalka? Jā, visu ir iespējams apvienot, tāpēc, ja jums patīk negaidīti kontrasti, meklējiet šādus oriģinālos gultas veļas komplektus.

 

Industriālā stila gultas veļa

Šī ir viena no iekārojamām tendencēm. Industriālā stila gultas veļai ir minimālisma dizains, un tajā dominē dažādi pelēkie toņi sākot no cementa līdz pat asfaltam. Akcenti parasti ir melni, balti: tā var būt līnija, aplis, kvadrāts vai vienkārši punkts. Šajā stilā nav noteikumu, tāpēc vienums var būt viens vai atkārtots. Šāda gultas veļa parasti tiek izgatavota no augstas kvalitātes dabīgiem audumiem, piemēram, satīna, kas lieliski pastiprina dažādus zīmējumus un spīdumu.

 

 

Asimetriski gultas veļas komplekti

Aizmirstiet regulāras formas un izbaudiet noteikumu pārkāpšanu. Asimetrija ne tikai piešķir guļamistabai svaigumu, bet arī palīdz papildināt interjeru - tā var pagarināt formas vai salauzt siluetus. Krāsu risinājumi un dažādas proporcijas izskatās unikāli un negaidīti.

No pirmā acu uzmetiena var šķist, ka guļamistabas asimetrija ir pārāk stingra un grūti apvienojama. Šis iespaids ir nepareizs, it īpaši, ja pērkat visu gultas pārklāja komplektu uzreiz - tā daļas var izskatīties citādi, taču tās lieliski saderēs kopā. Un, ja jums nepatīk asi stūri, meklējiet abstraktas, ovālas formas - arī šī asimetrija izskatās ārkārtīgi stilīga un moderna.

 

Minimālisma stila gultas veļa

Daži modeļi un dažādas detaļas ir nedaudz iegrimušas aizmirstībā, jo tagad modē ir vienkāršība un skaidrība. Tas ir minimālisma stils, kuram modernā stila piekritēji vienkārši nevar pretoties. Šeit unikalitāti atklāj tradicionālās aušanas tehnoloģijas un izsmalcinātus akcentus, taču, izvēloties šādu gultasveļu, tās kvalitāte ir ļoti svarīga - kad dizains ir minimālistisks, visas kvalitātes "nevienlīdzības" kļūst viegli pamanāmas.

 

Ģeometriski gultas veļas raksti

Mūsdienu gultas veļa ir tik dažāda, ka jūs tajā atradīsiet ģeometrijas mācību grāmatu. Šeit apļu līknes savijas, četrstūri parādās un atkal pazūd, atkārtojas trijstūru raksts. Ģeometriskās formas ir ļoti populāras un daudzu iecienītas. Kaut arī gultas veļas komplekti, kas rotāti ar šādiem zīmējumiem, var šķist stingrāki, beigu attēls būs atkarīgs no krāsu gammas, piemēram, uz spilgti dzeltena fona ģeometriskās figūras izskatīsies ne tikai rotaļīgas, bet pat bērnišķīgas.

 

 

Uzlabots dabiskums

Runājot par mūsdienu gultas veļu, ir svarīgi atcerēties, ka mainās ne tikai ārpuse, bet arī iekšpuse. Izturīgo un diezgan smago polsterējumu, ko izmanto gultas veļai, nomainīja mūsdienīgāki. Gan segas, gan spilveni tagad galvenokārt ir piepildīti ar sintētisko šķiedru, kas sastāv no mazām atsevišķām daļiņām. Polsterējums ir veidots tā, lai tas kalpotu ilgu laiku un lieliski saglabātu savas īpašības. Rezultātā pat tad, kad gultas veļa ir "izgulēta", pietiek to sapurināt, un pūkas atgriezīsies - to nodrošina daudzās gaisa spraugas šķiedrās. 

Materiāli, ko izmanto gultas veļas komplektiem, arī attīstās, taču pat mūsdienu sintētiskās šķiedras dabisko audumu īpašības joprojām nevar tos ietekmēt. Šī iemesla dēļ dabiskā gultas veļa joprojām ir vispopulārākā (un labākā!) Izvēle. Tā dizains var patīkami pārsteigt mūsdienu stila cienītājus.

Saistītās preces

avatar