Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Kāda ir atšķirība starp bērnu un zīdaiņu gultas veļu?

Mazuļu āda ir jutīgāka un maigāka, vairāk reaģē uz apkārtējo vidi. Tāpēc īpaši produkti ir izveidoti mazākajiem, un tas, kas piemērots pieaugušajiem, ne vienmēr ir piemērots bērniem. Un viena no šādām lietām ir gultas veļa. Tātad, kas padara gultas veļu bērniem un zīdaiņiem tik īpašu? 

Bērnu gultas veļas izmērs

Mazāki izmēri ir viena no pamanāmākajām atšķirībām. Bērnu un zīdaiņu gultas veļas izmēri ir mazāki. Patiesībā mazāka izmēra gultas veļa ir vieglāka, tāpēc mazajiem ir ērtāk gulēt, kustību neierobežo svars, un gulēt gultiņā, kurā būtu lielā izmēra gultas veļa, būtu diezgan pagrūti.

Izmērs parasti tiek izvēlēts atbilstoši bērna vecumam un augumam - tāpēc ir viegli novērtēt, kāda izmēra gultas veļa būtu nepieciešama. Interesanti, ka mainās visu gultas veļas daļu izmēri: spilveni, segas, palagi, pārvalki. Tas nodrošina komfortu augošam bērnam, savukārt pusaudži jau var ērti gulēt standarta izmēra gultas veļā, kas paredzēta pieaugušajiem.

Dabīgie materiāli

Ja rūpīgāk aplūkosiet gultasveļu sastāvu zīdaiņiem un pieaugušajiem, pamanīsit, ka piedāvājumā dominē dabīgās šķiedras audumi. Nav nejaušība, ka bērnu ķermenis vēl nezina, kā labāk regulēt temperatūru miega laikā, tāpēc šajā ziņā ļoti svarīga ir auduma spēja absorbēt mitrumu un izvadīt gaisu.

Viens no populārākajiem audumiem, ko izmanto bērnu gultas veļai, ir kokvilna. Šī šķiedra ir ne tikai dabīga, mīksta un maiga, bet tai ir arī izcilas īpašības. Neskatoties uz to, kokvilna ir ļoti izturīga, tāpēc no tās izgatavoto gultas veļu var mazgāt augstā temperatūrā - tas ir ļoti svarīgi, rūpējoties par bērnu tekstilizstrādājumiem, jo tikai augstā temperatūrā baktērijas un mikrobi iet bojā.

Svarīgas detaļas

Pērkot gultasveļu mazuļiem un bērniem, liela uzmanība tiek pievērsta detaļām. Viens svarīgs aspekts ir aizdare. Mazākajiem neapdomīgas stiprinājuma detaļas var būt ne tikai nepatīkamas, bet var arī izraisīt sāpes. Šī iemesla dēļ bērnu un zīdaiņu gultas veļā neatradīsit ne pogas, ne citus stiprinājumus.

Dažos komplektos tiek izmantots tā sauktais slepenais rāvējslēdzējs. Tas ir gandrīz nemanāms un mīksts, jo aizdare abās pusēs ir ietīta audumā. Tas ir nepieciešams nosacījums, jo gan bērni, gan zīdaiņi miega laikā daudz kustās, tāpēc rāvējslēdzējs var ne tikai iztraucēt no miega, bet pat saskrāpēt ādu.

 

Zīmējumi un krāsas

Jāatzīst, ka būtu mazliet dīvaini, ja savai gultai jūs izvēlētos gultas veļu ar iecienīto filmas varoni ... Turpretī bērniem tas ne tikai patīk, bet arī ir arī noderīgi. Krāsas, raksti, dažādas formas un zīmējumi attīsta mazuļu iztēli, var kļūt par lielisku tēmu stāstam pirms gulētiešanas vai par pamatu sapņiem. Šī iemesla dēļ bērnu gultas veļa tiek dekorēta patiešām īpašā veidā. Šeit jūs atradīsit dažādu dzīvniekus, augu zīmējumus, ģeometriskās formas un krāsu spēles

No otras puses, iet gulēt mazliet nerātnā noskaņojumā, ne vienmēr būtu vēlams. Šī iemesla dēļ iecienītā gultas veļa ir lielisks veids, kā pārliecināt bērnu atpūsties. Izmantojiet to! Izvēlieties gultu veļu kopā ar bērnu - iecienīta un mājīga vide palīdzēs mazulim atpūsties un nomierināties.

Gultas veļa zīdaiņiem

Bērnu gultas veļas komplekti ir mīksti un maigi, taču, runājot par zīdaiņiem, šīm funkcijām tiek pievērsta pastiprināta uzmanība. Mazuļiem ir nepieciešama lielāka uzmanība. Viņu atpūtai ļoti svarīgs ir komforts, mājīgums un siltums. Tā rezultātā bērnu gultas veļa tiek izvirzīta visaugstākajiem standartiem. Izvēlieties audumus ar pūkām. Tie ir lieliski piemēroti visām sezonās, jo zīdaiņiem ir ļoti svarīgi sajust siltumu un drošību.

Saistītās preces

avatar