Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Dāvanas Tēva dienā

Tuvojoties Tēva dienai, daudzi domā, ko tētim uzdāvināt, kā pārsteigt un izrādīt rūpes. Gan šajā, gan citos gadījumos, piemēram, dzimšanas dienā, vārda dienā u.c., mājas tekstils ir lieliska ideja dāvanai. Galu galā jūs patiešām pazīstat savu tēti un zināt, kas viņam patīk, tāpēc viegli izvēlēsities kaut ko jauku un noderīgu.

Kvalitatīva atpūta - labākā dāvana

Spilvens, kas nodrošina ērtu atbalstu un sega, kas ir silta, bet neļauj pārkarst, palīdz labi atpūsties un labi izgulēties. Tas ir svarīgi katram no mums, un tētis nav izņēmums – viņš noteikti priecāsies dāvanā saņemt kvalitatīvu gultasveļas komplektu. Gultas veļa var būt arī lieliska dāvana. Droši izvēlieties dabīgā šķiedras mako satīna vai satīna gultas veļu, kurai ir vislabākās īpašības saldam miegam: tā ir relaksējoši vēsa un ātri pielāgojas ķermeņa temperatūrai. 

Jauni gultas veļas pārvalki ir vienkāršākais veids, kā uzlabot miega kvalitāti un atjaunināt guļamistabu. Šī ir lieliska dāvana, kas parāda rūpes un uzmanību. Un mūsu plašajā klāstā noteikti atradīsiet īstā izmēra un krāsas vai raksta pārvalkus.

Praktiskas dāvanas

Mūsdienās arvien vairāk cilvēku pievēršas praktiskām dāvanu idejām. Tās lietas, kuras lietojam ikdienā, ir lieliski piemērotas dāvināšanai. Tomēr ir ļoti svarīgi izvēlēties augstas kvalitātes produktus: tie ir ideāli piemēroti dāvināšanai, jo reizēm sev nopirkt tādus ir žēl, lai gan tiem ir vislabākās īpašības.

Praktiska dāvanas ideja var būt dvielis – tas noderēs ikvienam tētim. Varat izvēlēties mīkstus un biezus vannas dvieļus, kas ir patīkami un silti. Stilīgs pludmales dvielis, ko var ņemt līdzi gan uz pirti, gan uz sporta klubu, noteikti noderēs tētiem, kuriem patīk aktīva brīvā laika pavadīšana vai sporto - šādi dvieļi ir plānāki, tāpēc ātri izžūst un neprasa daudz vietas somā.

Pleds - arī praktiska dāvana, kas noteikti noderēs tētim. Tas ienesīs mājoklī siltumu un komfortu, kā arī kļūs par stilīgu interjera detaļu. Izvēlies kvalitatīvu segu, piemēram, bagātinātu ar dabīgu merino, alpakas vilnu – šādi izstrādājumi lieliski elpo un nodrošina komfortu visa gada garumā.

Dāvanas Tēva dienā | Dvieļi | Nostra.lv

Dāvana atbilstoši vaļaspriekam

Ja šaubāties par to, kādu dāvanu izvēlēties savam tētim, padomājiet par viņa hobijiem. Tie, kam patīk gatavot, noteikti novērtēs virtuves tekstilizstrādājumus, kas ne tikai skaisti izskatās, bet arī lieliski pilda savu funkciju. Dāvanu var izgatavot no vairākām daļām, piemēram, virtuves paklājiņa, dvieļu komplekta u.c.

Pirts cienītāji būs priecīgi saņemt īpašus tekstilizstrādājumus. Tas var būt dvielis, halāts vai citi tekstilizstrādājumi. Pirtī paredzētie tekstilizstrādājumi izceļas ar to īpašībām: tiem jābūt saudzīgiem pret ādu, bet ātri žūstošiem un lieliski uzsūcot lielu ūdens daudzumu. Savukārt atpūtas un komforta cienītājus patīkami pārsteigs mīksts halāts vai maiga gultas veļa. Galu galā nav lielāka prieka par labu atpūtu!

Pārsteidz savu tēti!

Vai jūs dzīvojat citā pilsētā vai valstī un nav iespējas atbraukt? Nav problēmu, jo ar mūsu palīdzību jūs varat pārsteigt savus mīļos bez īpašas piepūles. Izvēlieties viņiem mājas tekstilu, un norādiet piegādes adresi – tādā veidā sūtījums nonāks tieši pie dāvanas saņēmēja. Visas pasūtītās preces nosūtām tikai dažu dienu laikā, tāpēc jums nebūs ilgi jāgaida. Lieliska iespēja pārsteigt savus mīļos.

Un, ja uztraucaties par iepakojumu, izvēlieties greznu mako satīna gultas veļu vai ķemmētas kokvilnas dvieļu komplektu. Tie ir produkti, kas ir skaisti iepakoti un izskatās izsmalcināti - ideāla dāvana jebkuram gadījumam. Pārsteidziet savu tēti un parādiet viņam savu uzmanību!

Saistītās preces

avatar