Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Gultas veļas komplekti internetā

Vai plānojat atjaunināt savu gultas veļu? Iepirkšanās internetā ir ļoti ērta, taču daudzi cilvēki joprojām nezina kā izvēlēties pareizo izmēru un materiālu vai kā radīt saskaņotu gultas veļas izskatu. Šeit ir īss ceļvedis, lai nodrošinātu, ka internetā atrodat savām vajadzībām piemērotāko gultas veļas komplektu.

Pirmais uzdevums - auduma izvēle

Gultas veļas komplekti parasti tiek iedalīti pēc materiāla veida. Vienas no populārākajām izvēlēm ir satīns, flanelis, perkals, katūns un kokvilna. Tomēr jāņem vērā ne tikai auduma veids, bet arī šķiedra. Dabiskās šķiedras ir vislabākā izvēle gulēšanai, un kokvilna ir visizdevīgākā, pateicoties tās īpašībām un ļoti labai cenas un kvalitātes attiecībai. Tā ir mīksta šķiedra, kas ir elpojoša, maiga pret ādu, viegli mazgājama, tāpēc arī ideāli piemērota gulēšanai. Kokvilnas gultas veļa ir salīdzinoši lēta un tai ir patiešām ilgs kalpošanas laiks.

Ja pērkat satīna vai mako satīna gultas veļu, noteikti pārbaudiet auduma sastāvu, jo mīkstais satīns var būt austs gan no sintētiskām, gan kokvilnas šķiedrām. Poliestera gultas veļa ir izturīgāka, mazāk burzīsies, bet tai nav tik labas gaisa caurlaidības. Ja vēlaties praktiskāku variantu, piemērotāks būtu jauktu šķiedru gultas veļas komplekts, kas izgatavots no kokvilnas un poliestera maisījuma.

Kā izvēlēties gultas veļas komplektu?

Pērkot gultas veļu, noteikti ir jāņem vērā izmērs, taču, iepērkoties internetā, izmēra izvēle bieži var šķist sarežģītāka, lai gan patiesībā tas ir gluži otrādi! Gultas veļas komplekts tiks pievienots jūsu grozam interneta veikalā tikai pēc tam, kad būsiet izvēlējies izmēru, tāpēc tas ir papildu atgādinājums pievērst uzmanību centimetriem. Turpretim, fiziskajā veikalā jūs varat nejauši aizmirst par izmēru noteikšanu, kad esat aizrāvies ar modeli...

Gultas veļas komplekti internetā | Gultas Veļa | Nostra.lv

Izvēlieties gultas veļu atbilstoši segas izmēram. Tas ir vienkārši, jo tiek izmantoti standarta izmēri, no kuriem populārākie ir 140x200 cm vai 200x220 cm (vienvietīgs un divvietīgs komplekts). Izvēloties segas izmēru, pievērsiet uzmanību arī spilvenu izmēram - daudzos gadījumos ir pieejami dažādu izmēru spilvenu pārvalki. Neuztraucieties par saraušanos mazgāšanas laikā vai pārklāšanos - ražotājs par to ir padomājis, tāpēc varat vienkārši lietot savu jauno gultas veļu un izbaudīt tās īpašības.

Starp citu, iepērkoties mūsu interneta veikalā, Jūs varat ērti atgriezt preces (sīkāku informāciju skatiet šeit), tāpēc, ja nejauši esat iegādājies nepareizu izmēru, nekādu problēmu!

Kā ar krāsu un rakstu?

Krāsas un raksta izvēle varētu sagādāt vislielākās grūtības. Tomēr, tas ir pavisam vienkārši, ja gultas veļu saskaņosiet ar kopējo guļamistabas iekārtojumu. Ieejiet guļamistabā un uz mirkli aplūkojiet istabu, novērtējot, kādas krāsas tajā dominē. Jūs nekad nekļūdīsieties, ja izvēlēsieties toni, kas jau ir iekļauts interjera krāsu paletē. Vienkrāsaina gultas veļa baltā, krēma, pelēkā, brūnā vai haki krāsā bieži vien izskatās lieliski jebkura stila interjerā.

Ja guļamistabas interjers ir ļoti mierīgs, ar neitrālām krāsām, varat izvēlēties arī īpaši raibu, spilgtas krāsas gultas veļu - tā jūs pārvērtīsiet gultu par telpas centru un interjera asi. Ģeometriskas formas vienmēr izskatās lieliski, bet lieli ziedi, dabas motīvi un ažūra raksti piešķir romantisku izskatu.

Iepērkoties internetā nav jāuztraucas par krāsu vai rakstu neatbilstību - mūsu interneta veikalā tiek izmantotas reālas gultas veļas fotogrāfijas, lai jūs varētu rūpīgi novērtēt sev tīkamā komplekta izskatu. Tiesa, jāatceras, ka tonis var nedaudz atšķirties atkarībā no ekrāna iestatījumiem, taču šī atšķirība nekad nav būtiska. Turklāt, saņemot komplektu, jūs uzreiz redzēsiet krāsu, pat caur iepakojumu, un, ja tā nav apmierinoša, produktu varēsiet samainīt. Izmēģiniet iegādāties gultas veļu tiešsaistē, Jums pavisam noteikti patiks, cik ātri un vienkārši var izveidot ērtu vidi miegam.

Saistītās preces

avatar