Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Tekstila interjera detaļas mājām

Jūs, iespējams, pat nedomājat par to, cik daudz tekstila ir mājās: tas veic gan praktiskas, gan dekoratīvas funkcijas. Sākot no vannas istabai līdz virtuvei, Jūs atradīsiet tekstilizstrādājumus it visur. Jūs pat nepamanījāt, kā tie ir iekarojuši Jūsu mājās, vai ne? Mājas tekstils jāizvēlas uzmanīgi un pārdomāti. Neviens nevēlas savās mājās redzēt izbalējušus, slikta izskata tekstilizstrādājumus - tie ir ļoti pamanāmi interjerā. Apskatīsim sīkāk, kādi tekstilizstrādājumi tiek izmantoti mājās un ko ir vērts izvēlēties.

Vannas istabas tekstils

Lai arī vannas istaba mājās paradoksālā kārtā parasti ir mazākā, tajā iespējams tiek izmantots visvairāk tekstilizstrādājuma. Tie ir dvieļi, dažādi audumi, paklāji ... Vannas istabas tekstilizstrādājumi, iespējams, ir vissvarīgākie, jo to galvenās funkcijas ir tieši saistītas ar pieskārienu mūsu ādai - neviens nevēlas pēc dušas slaucīt ādu ar rupju kā smilšpapīrs dvieli.

Vannas istabas tekstilizstrādājumus ieteicams izvēlēties, piešķirot priekšroku dabīgām šķiedrām. Tiem ir labas gaisa caurlaidības īpašības, tāpēc ne tikai lieliski absorbē mitrumu, bet arī ātrāk izžūst. Viena no visizplatītākajām un populārākajām izvēlēm ir kokvilna, taču ieteicams meklēt kvalitatīvākas šķiedras, īpaši, ja vēlaties, lai dvielis vai vannas paklājs ne tikai pildītu praktisku funkciju, bet arī izskatītos reprezentatīvi. Var izvēlēties garšķiedras, ķemmētas kokvilnas izstrādājumus - vesela virkne izvēles iespēju.

Tekstilizstrādājumi guļamistabā

Guļamistaba neizbēgami ir saistīta ar maigumu. Tā ir atpūtas un relaksācijas zona, tāpēc tekstilizstrādājumu kvalitāte šeit ir ļoti svarīga. Tomēr mēs nedrīkstam aizmirst arī reprezentatīvo funkciju - gulta ir guļamistabas centrs un galvenais akcents, tāpēc, izmantojot dažādas gultas pārklājus, mēs viegli varam pārveidot interjeru. Savukārt spilveni tikai uzlabos jauno iespaidu.

Kādi tekstilizstrādājumi tiek izmantoti guļamistabā? To ir patiešām daudz: sākot ar gultas pārklāju vai pledu, aizkariem, dekoratīviem spilveniem un beidzot ar nakts gultas veļas komplektu. Svarīgi zināt, ka tekstilizstrādājumi sader kopā - tādējādi jūs izvairīsities no juceklības un pārmērīgas eklektiskas sajūtas. Protams tas nenozīmē, ka visiem guļamistabas tekstilizstrādājumiem jābūt ar vienu nokrāsu vai rakstu.

Tekstila interjera detaļas mājām

Tekstila akcenti viesistabā

Viesistabas interjers, iespējams, ir viskoncentrētākais - tā ir istaba, kas pārstāv visu māju. Apdari papildina stilīgas tekstila detaļas, kas viegli atrod savu vietu un bieži ir ļoti funkcionālas. Viesistabā bieži izmanto dekoratīvus spilvenus, paklājus, pledus, salvetes. Izvēloties atsevišķas detaļas, ieteicams ņemt vērā telpā esošo krāsu gammu.

Ja jūs gatavojaties piešķirt viesistabas interjeram "maigumu", jūs neiztiksiet bez plediem. Tos var izmantot, lai nosegtu daļu dīvāna, it kā nevērīgi uzmestu uz atzveltnes krēsla vai novietotu uz plaukta vai palodzes. Pleds ir lieliska izvēle, taču, ja jūs tos vēlēsieties apvienot ar dekoratīviem spilveniem, jums jāpievērš uzmanība pleda rakstam. Vienkrāsaini pledi lieliski saskanēs ar raibiem spilveniem un otrādi.

Tekstils virtuvē

Virtuvē dažādiem tekstilizstrādājumiem ir savas funkcijas. Šeit tie noteikti nav paredzēti skaistuma labad - audumiem ir lieliski jāuzsūc šķidrums, trauku paklājiņi palīdz uzturēt kārtību, un kur nu vēl viss mazo aksesuāru klāsts? Tomēr funkcionalitāte nenozīmē, ka virtuves tekstilizstrādājumi nevar izskatīties glīti!

Virtuves interjerā galvenā uzmanība tiek pievērsta audumiem un dvieļiem, tāpēc ir daudz dažādu izvēles iespēju. Spilgta virtuve kontrastēs ar tumšākām krāsām vai raibiem rakstiem, un, ja vēlaties ārkārtīgi spilgtu akcentu, meklējiet virtuvei netradicionālas krāsas, piemēram, spilgti sarkanu, oranžu, zaļu. Tumšākai virtuvei gaismas greznību neapšaubāmi piešķirs balti tekstilizstrādājumi. Protams, tie nav ļoti praktiski, taču, ja izvēlaties augstas kvalitātes dabīgu kokvilnu, problēmu nebūs. Šīs šķiedras izstrādājumus ir viegli mazgāt, viegli noņemt traipus. Eksperimentējiet un turpiniet atjaunināt savu interjeru - tas ir tik jautri!

Saistītās preces

avatar