Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Peldmētelis: kādu modeli un krāsu izvēlēties?

Ikvienam patīk valkāt mīkstu un mājīgu peldmēteli. Un nav svarīgi, vai jūs to valkājat pēc dušas vai vienkārši slinkojat mājās - tas ir īpašs apģērba gabals, kuram jābūt ērtam, maigam un siltam. Katram no mums būt nepieciešams peldmētelim - tas ir personīgs apģērbs. Tomēr šī iemesla dēļ ir diezgan grūti izvēlēties peldmēteli, jo tie nav dvieļi, no kuriem mums var būt vismaz desmit gabali. Parasti mūsu izvēle aprobežojas ar vienu vai diviem peldmēteļiem. Vēl viens aspekts ir praktiskā funkcija: audumam labi jāuzsūc mitrums, ātri jāizžūst un jābūt elpojošam. Šīs ir ārkārtīgi svarīgas īpašības peldmētelim, tāpēc, izvēloties, jāpievērš uzmanība ne tikai peldmēteļa izskatam, bet arī audumam.

Kokvilnas peldmētelis - vienmēr labākā izvēle

Peldmēteļa materiāls būtībā noteiks, kā jūs varēsiet to izmantot. Piemēram, satīna vai zīda peldmētelis būs grezns, taču pēc izkāpšanas no vannas vai dušas ar to nebūs īpaši patīkami. Šī iemesla dēļ, izvēloties peldmēteli, ieteicams vispirms apsvērt, kad un kā vēlaties valkāt šo apģērba gabalu. No otras puses, kokvilnas peldmētelis vienmēr būs ārkārtīgi daudzpusīga izvēle.

Dabīgajai kokvilnai ir izcilas īpašības: tā ātri un labi absorbē mitrumu un viegli izžūst, ir elpojoša, tāpēc nepārkarst. Peldmēteļu krāsu gammā parasti dominē gaišas krāsas, kas ir diezgan nepateicīgas, tāpēc kokvilnas peldmētelis ir rūpīga izvēle - šo audumu ir viegli mazgāt un kopt. Kokvilna paliek mīksta arī pēc daudzām mazgāšanas reizēm, un to var mazgāt augstākā temperatūrā, audums ilgu laiku saglabās sākotnējo izskatu.

Kokvilnas peldmēteļi parasti ir divu veidu: frotē un pūkaina auduma vai tā sauktā vafeļu auduma. Pirmā izvēle ir biežāk sastopama, jo daudzas pūkainas cilpas rada greznības sajūtu, bet, ja vēlaties vieglumu, nekautrējieties izvēlēties vafeļu audumu - tas ir plānāks, tāpēc tā būs ideāla izvēle vasarai.

Peldmētelis: kādu modeli un krāsu izvēlēties?

Kokvilnas peldmēteļu modeļi

No pirmā acu uzmetiena var šķist, ka visi kokvilnas halāti ir ļoti līdzīgi, taču to modeļiem ir diezgan daudz atšķirību. Vispopulārākie ir klasiskā stila halāti, lai gan var atrast arī kimono vai apmetņa tipa modeļus.

Peldmēteļa modelim ir daudz praktisku īpašību, tāpēc, izvēloties, ir lietderīgi novērtēt to, kas jums patīk un ko vēlaties. Pirmkārt, peldmēteļa garums var svārstās no īsiem, augšstilba vidusdaļas modeļiem līdz gariem, gandrīz līdz zemei. Ja jums patīk siltums, izvēlieties garāku modeli, un, ja jūs plānojat valkāt peldmēteli kā ikdienas apģērbu, īsais sniegs jums lielāku pārvietošanās brīvību un būs ērtāk.

Vēl viena svarīga peldmēteļa detaļa ir kapuce. Ir ļoti daudz modeļu ar dažādām kapucēm, kuras var būt pārmērīgi lielas, tāpēc siltuma un mājīguma cienītāji to noteikti izbaudīs. Ja jūs vairāk domājat par stilu, peldmētelis bez kapuces izskatīsies patiešām skaisti, jo šeit lielāka uzmanība un galvenais uzsvars tiks likts uz apkakli.

Arī kabatas veic arī svarīgu un praktisku funkciju, taču tās nodrošina maigumu un vizuāli paplašina siluetu. Slīpās kabatas izskatīsies smalkāk nekā kvadrāti, kas šūti apģērba ārpusē.

Cik svarīga ir peldmēteļa krāsa?

Krāsu gamma peldmēteļiem ir patiešām plaša, tāpēc varat izvēlēties sev tīkamāko toni. Vispopulārākā un daudzpusīgākā izvēle ir neitrālas krāsas: balta, krēmkrāsas, brūna, pelēka. Daudzi tās izvēlas, jo šīs krāsas ir saistītas ar relaksāciju, mājīgumu un klusu vidi. Tiesa, baltais peldmētelis vienmēr izskatīsies greznāk, tas ir klasisks tēls, ko ir izveidojusi filmu industrija.

Tiem, kas vēlas ekskluzivitāti, patiks spilgtas krāsas. Jūs varat izvēlēties sarkanu, bagātīgu zilu, zaļu. Pūkaini peldmēteļi tumšās krāsās arī izskatīsies grezni, taču, ja izvēlaties īsāku modeli, tas labāk izskatīsies gaišos toņos.

Saistītās preces

avatar