Lieldienu izpārdošana 20.03.- 31.03. 25% atlaide ar kodu LIELDIENAS2024 *atlaides nesummējas

Ko dāvināt kristībās?

Kristības – svētki mazulim un vecākiem. Tomēr jautājums, ko uzdāvināt, viesiem var sagādāt lielas galvassāpes. Galu galā Jūs vēlaties, lai dāvana būtu ne tikai noderīga, bet arī jauka, kas parādītu rūpes par mazo ģimenes locekli. Turklāt budžets dāvanai ir ierobežots - kristības tiek svinētas ģimenes lokā, tāpēc dāvanas ir vairāk simboliskas, un summa dāvanai nav sevišķi liela. Mēs steidzamies palīdzēt un piedāvājam dažas praktiskas un glītas dāvanas, kas iepriecinās mazuli un viņa vecākus.

Bērnu pleds

Mīksts, maigs un jauks bērnu pleds ir lieliska dāvana. Kad ir vēss, tas ieskauj patīkamā siltumā, uzreiz radot mājīgu atmosfēru. Zīdaiņu pledam jābūt mazāka izmēra un ārkārtīgi maigam. Arī augumā garākam bērnam var dāvināt standarta izmēra pledu, galvenais, lai tas būtu mīksts un dekorēts ar ornamentiem vai zīmējumiem - bērniem patīk šādas mantas.

Izvēlieties dabisku šķiedru pledu, jo tad tas savu funkciju pildīs vislabāk. Dabīgais audums nodrošinās pareizu gaisa caurlaidību, tāpēc mazulis zem šī pleda gulēs labi un nemodīsies no pārkaršanas. Pievērsiet uzmanību arī dekoru detaļām: tām jābūt kvalitatīvām, jo bērnu pledi bieži vien ātri kļūst netīri, tāpēc tie ir jāmazgā ļoti bieži, un dekorācijām jābūt kārtīgi veidotām.

Bērnu pleds ir praktiska un iecienīta dāvana visiem mazuļiem, un, kad bērns aug, to var izmantot kā interjera detaļu telpā, turklāt bērniem patiks no tā būvēt būdiņas vai teltis. Tāda dāvana kā pleds vienmēr tiks izmantota un atgādinās par jūsu rūpēm.

Bērnu gultas veļa

Ne tikai bērnu pleds, bet arī bērnu gultas veļa būs jauka dāvana. Tā ir lieliska ideja uzdāvināt to kristībās, jo, kad ģimenē ir bērns, vecākiem būs nepieciešams vairāk nekā viens gultas veļas komplekts… Kādēļ gan neuzdāvināt ko tik skaistu, mīkstu un jauku? Tas patiks gan bērniņam, gan viņa vecākiem.

Izvēloties gultas veļu bērnam, pievērsiet uzmanību materiāla sastāvam. Bērnu āda ir jutīga, un tai nepieciešams maigums. Vislabāk piemērotas ir dabiskās šķiedras, un bērnu gultas veļas komplektiem jābūt bez pogām vai ar slēptu rāvējslēdzēju, lai mazulis gulētu mierīgi. Pastāv vairāki bērnu gultas veļas izmēru standarti, tāpēc, izvēloties komplektu, ņemiet vērā tā izmēru atbilstoši mazuļa vecumam.

Bērnu gultasveļas komplekti ar varoņu tēliem, dzīvniekiem vai citiem zīmējumiem ir ļoti populāri un jauki. Izvairieties no īpaši spilgtām krāsām, jo tās novērš uzmanību - mazākiem bērniem ideāli piemēroti visi pasteļtoņi, maigi krāsu toņi

Dvieļu komplekts

Bērna audzināšanā nepieciešams ne tikai daudz gultas veļas komplektu, bet arī liels skaits dvieļu. Tādēļ vecākiem vienmēr noderēs vēl viens papildu komplekts. Mazulim izvēlieties dabīgās kokvilnas, mīksto šķiedru dvieļus. Lieliska izvēle ir kokvilna, kas ir mīksta un saglabā savu maigumu pat pēc vairākām mazgāšanas reizēm.

Dvieļu komplektam nav jābūt bērnišķīgam, Jūs varat izvēlēties klasiskā stila komplektu ar smalku rakstu. Vissvarīgākais, kas jāņem vērā, ir auduma īpašības: tam ātri un viegli jāuzsūc ūdens, jābūt mīkstam, maigam un pūkainam. Kokvilna atbilst visiem šiem kritērijiem un ir izturīga un ilgmūžīga.

Dāvanas kristībām – internetā

Mūsu interneta veikalā atradīsiet plašu dažādu tekstilizstrādājumu izvēli. Mēs esam izvēlējušies augstas kvalitātes produktus ar lieliskām īpašībām un skaista izskata, tāpēc šeit noteikti atradīsiet labāko kristību dāvanu. Izvēlieties kategoriju „Bērniem”, lai apskatītu visu plašā piedāvājuma klāstu bērniem. Mēs ātri un ērti piegādāsim Jūsu pasūtījumu, tāpēc Jums atliek tikai atrast skaistu dāvanu lentīti un sagatavoties kristībām.

Saistītās preces

avatar