Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Kāpēc pirts ir neatdalāma no tekstilizstrādājumiem?

Pirts procedūras sniedz ķermenim daudz ieguvumu, bet, ja vēlaties tās pilnībā izmantot, jūs nevarat iztikt bez tekstilizstrādājumiem. Tātad, ja apsverat domu apmeklēt pirti, vispirms vajadzētu pievērst uzmanību nevis pirts veidam un tās temperatūrai, bet gan parūpēties par pirts tekstilizstrādājumiem. Kāpēc tas ir tik svarīgi un kādi tekstilizstrādājumi ir vienkārši nepieciešami pirts baudīšanai?

Kas ir tik īpašs pirts tekstilizstrādājumos?

Droši vien var ievērot, ka pirtij ir atsevišķa sadaļa gan fiziskajos, gan interneta veikalos. Tas piedāvā pilnu klāstu: halātus, dvieļus, cepures un citus tekstilizstrādājumus, kas paredzēti vienīgi pirts baudīšanai. Un, ja bez halāta vai čībām vēl var iztikt, tad ar cepuri un dvieli - tiešām nekā. Pirts cepure ir viens no vissvarīgākajiem aksesuāriem, jo ​​tā veic būtisku aizsardzības funkciju un aizsargā gan galvu, gan matus no pārkaršanas.

Pirts tekstilizstrādājumos kā izejviela dominē dabīgās šķiedras. Lins, vilna un, protams, iecienītā kokvilna tiek plaši izmantota. Šiem audumiem ir labvēlīgas īpašības: tie ir elpojoši, tāpēc ātri žūst, lieliski absorbē ūdeni un aizsargā no karstuma. Šķiedru sastāvu bieži izvēlas atkarībā no tekstilizstrādājuma mērķa: vismīkstākajam jābūt tam aksesuārama, kas tieši saskaras ar sakarsētu ādu. Tā rezultātā dvieļi, priekšauti vai halāti parasti tiek izgatavoti no mīksta un pūkaina kokvilnas auduma. No karstuma pirtī āda ne tikai attīrās, bet arī nedaudz sakairinās, tāpēc tai ir nepieciešama atbilstoša kopšana pēc procedūras. Un arī ieritināties mīkstā audumā, saglabājot siltumu, ir daudz patīkamāk!

Pirts dvieļi

Kā izvēlēties labu pirts tekstilizstrādājumu?

Pirmkārt, pievērsiet uzmanību preces sastāvam un funkcijai. Kā jau iepriekš tika minēts, pirtij vispiemērotākās ir dabīgās šķiedras. Dvielim un halātam jābūt mīkstākam un maigākam, jo ​​tie nonāks tiešā saskarē ar ādu, bet pirts cepuri tiešām var būt izgatavota no vilnas vai lina, svarīgi, lai tā pasargātu no karstuma.

Ļoti ieteicams izvairīties no sintētiskiem tekstilizstrādājumiem - tie nav piemēroti pirtīm. Šādi audumi slikti absorbē mitrumu, tāpēc radīsies aukstuma sajūta. No otras puses, tie arī slikti žūst, un, atrodoties pirtī ar tik mitru dvieli, jūs riskējat pārkarst, jo ūdens, kas atrodas dvieļa iekšpusē, sakarst. Šeit ir būtiska izcila gaisa caurlaidība, jo tikai tā var nodrošināt ātru izžūšanas procesu, nodrošinot komfortu un drošību pret pārkaršanu.

Ja izvēlaties tekstilizstrādājumus pirtij, ir vērts ieguldīt nedaudz vairāk, bet izvēlēties kvalitatīvākus produktus. Padomājiet, cik daudz karstuma un aukstuma būs jāiztur audumam, žūšanas procedūras un, visbeidzot, mazgāšanu un žāvēšanu.

Daudzi pirts tekstilizstrādājumi ir ļoti krāsaini, un ir arī, kuri nav. Pirmkārt, dūmakainās pirtīs baltais audums ātri zaudēs savu baltumu. No otras puses, dažādas krāsas un raksti, izejot no pirts, ja jūs pavadāt laiku kopā ar draugu grupu, palīdzēs vieglāk atrast jūsu dvieli.

Pirts dvieļi

Kā rūpēties par pirts tekstilizstrādājumiem?

Vienmēr rūpējieties par tekstilizstrādājumiem, stingri ievērojot ražotāja ieteikumus. Ja etiķete jau tika pazaudēta, mēs atgādinām, ka, neskatoties uz temperatūru, ar kādu šis tekstilizstrādājums sastopas pirts laikā, tas jāmazgā ar maksimālo temperatūru 60 grādi, izvēloties mazgāšanas (apgriezienu) režīmu ne ātrāk kā 800 apgr./min. Lai gan šādi izstrādājumi ir diezgan izturīgi pret nodilumu, to maigumu saglabās nedaudz delikātāka kopšana.

Atcerieties pēc katras lietošanas reizes mazgāt pirts tekstilizstrādājumus un tos labi izžāvēt. Labāk nelietot žāvētāju un ļaut tiem izžūt dabīgā veidā, gludināšana parasti nav nepieciešama. Nekad neatstājiet lietoto pirts audumu nožūt tikai pirtī - šādā veidā mitrums audumā paliks ilgāk, kas radīs lielisku vidi baktērijām.

Pienācīgi rūpējieties par saviem pirts piederumiem, un tie apbalvos jūsu ādu ar maigumu, lieliski veiks tās funkcijas un ļaus izbaudīt visus pirts priekus.

Saistītās preces

avatar