Piegāde var ilgt līdz 7 darba dienām.

Kā viegli atjaunināt telpas interjeru?

Dažreiz rodas vēlme atjaunot interjeru, taču mēbeļu remonts un nomaiņa var šķist pārāk dārga. Šeit ir daži vienkārši veidi, kas ļaus jums pilnībā mainīt telpas izskatu un akcentēt tieši to, ko vēlaties, netērējoties daudz. Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā pārveidot telpu, ir tekstila atjaunošana, tāpēc apspriedīsim, kad un kādus risinājumus ir vērts izvēlēties.

Dekoratīvie spilveni

Tā ir klasika, kuru atradīsit katrā mājā. Spilvenu var būt vairāk vai mazāk, bet tie tiešām tur būs. Kā tas strādā? Spilveni piešķir interjeram maigumu un mājīgumu. Tos var novietot uz dīvāna, atzveltnes krēsla, palodzes vai pat galda / plaukta. Šī ir daudzpusīga interjera detaļa, jo spilvenu izskatu var mainīt radikāli tikai dažu minūšu laikā, tam izmantojot dažādus pārvalkus.

Izvēloties dekoratīvos spilvenus, pievērsiet uzmanību to izmēram - meklējiet standarta izmērus, jo tādējādi būs vieglāk atrast rezerves pārsegus un variēt ar krāsu gammu.

Mīkstie pledi

Mīksto un maigo pledu var izmantot visdažādākajos veidos. Salocīts un novietots uz plaukta tas var būt mazs un spilgts akcents, savukārt it kā nevērīgi izslīdējis no dīvāna - videi piešķirs mājīgumu, maigumu un siltumu. Pleds ir lieliski piemērota arī kā gultas pārklājs. Tā audums ir mīkstāks, tāpēc tas ir elastīgāks - tādā veidā guļamistaba būs mājīga, izstaros maigumu un siltumu.

Pārveidojot bērna istabu, pledam var būt vairākas lomas: tas tiek uzklāts uz gultas, dīvāna vai kalpo kā paklājs, var kļūt par nozīmīgu atribūtu rotaļu laikā teltī vai kļūt par mājas jumtu. Izvēlieties kvalitatīvu un izturīgu pledu, jo bērnu istabā tam būs daudz jāiztur!

Galdauts

Ja telpā ir galds, galdauta nomaiņa ir ātrākais un vienkāršākais veids, kā mainīt interjeru. Pats galds ir telpas centrs, tāpēc tas pirmais piesaista uzmanību. Galdauts var būt spilgts akcents, kas atspoguļo svētku tēmu vai vienkārši diktē toni visai telpas stilistikai. Ņemiet vērā, ka galds parasti ir ne tikai telpas centrs, bet arī aizņem daudz vietas, tāpēc galdauta stils jāizvēlas pārdomāti un atbildīgi.

Aizkari

Logi bez aizkariem vienkārši nav iedomājami. Kaut arī mūsdienu interjerā aizkari noteikti nav tik nozīmīgi kā klasiskā interjerā, tie piešķir daudz nozīmes telpas kopējam izskatam. Pirmkārt, aizkaru izmērs (garums un platums) ir tas, kas nosaka, cik lielu "maigumu" telpai piešķirs šis tekstilizstrādājums. Aizkariem ir vērts izvēlēties dabīgus, stingrus audumus - tie vienmēr izskatīsies grezni un vieglāk kopjami. Atcerieties, ka klasiskā tipa aizkari vienmēr izskatīsies skaistāki, elegantāki un greznāki nekā to mūsdienu alternatīvas - žalūzijas vai romiešu aizkari.

Kāpēc tekstils ir tik svarīgs interjerā?

Daudzi uzskata, ka tekstilizstrādājumi tikai papildina interjeru, taču patiesībā diezgan bieži ir tieši otrādi. Sienas, grīdas, griesti, mēbeles - tas viss ir tikai fons, kuram tekstilizstrādājumi piešķir atšķirīgu pieskaņu, transformējot neitrālās krāsas. Šāda izvēle ir ne tikai izplatīta un populāra, bet arī ļoti praktiska, jo, lai mainītu interjeru, pietiek ar tekstila maiņu, un dažreiz pat nomainot to izkārtojumu istaba izskatīsies pavisam citādāka.

Vēl viena iespēja ir spilgtas apdares detaļas un izteiksmīgas mēbeles, kuras tekstilizstrādājumi it kā nomierina, piešķirot videi mājīgumu un maigumu. Šādam interjeram izvēlieties vienkrāsainus tekstilmateriālus un varat spēlēties ar toņiem un slāņiem. Noteikti izmēģiniet to, jo tekstilizstrādājumi piedāvā neierobežotas iespējas atjaunināt interjeru un pilnībā mainīt telpas izskatu. Un šīs izmaiņas ir tik patīkamas un jautras!

Saistītās preces

avatar