Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Kādas krāsas gultas veļu izvēlēties?

Krāsām ir liela nozīme: tās sniedz emocijas, nomierina vai sniedz enerģiju, atklāj personību. Gultasveļas krāsas nav izņēmums – iecienītākais gultas veļas komplekts var daudz pateikt par jums. Ticiet vai nē, bet šis fakts noteikti ir uzmanības vērts. Vispirms godīgi izvēlieties savu iecienītāko esošo gultasveļas komplektu un nosauciet tā krāsu (vai, ja tas ir raibs, dominējošo krāsu). Uzzināsiet, ko par Jums saka izvēlētās gultas veļas krāsa.

Balta gultasveļa

Tā ir klasiska un ļoti populāra izvēle. Baltai gultasveļa var ietvert arī dabiski dzeltenīgus vai lina toņus. Visbiežāk baltu gultasveļu savam mājoklim izvēlas cilvēki, kuri ir ļoti kārtīgi gan attiecībā pret mājokli, gan dzīves lēmumu pieņemšanā un, kuriem patīk visu detalizēti plānot un ievērot šo plānu. Šādiem cilvēkiem ir skaidra un vienkārša pieeja dzīvei, un viņi nebaidās izteikt savu viedokli, ja tas nepieciešams.

Balta gultasveļa - minimālistu iecienītākā izvēle. Tā rada svaiguma un tīrības iespaidu, tāpēc ir lieliski piemērots tiem, kas savā vidē meklē kārtību. Turklāt šādu gultasveļu ir ārkārtīgi viegli kombinēt ar dažādām krāsām, tāpēc guļamistabā radīto noskaņu var mainīt acumirklī.

Melna gultasveļa

Melnā krāsa tiek asociēta ar greznību, prestižu, izsmalcinātību un pat varu. Turklāt tā ir ļoti dekoratīva un lieliski izskatās guļamistabā. Melnā gultasveļa parasti ir saistoša konservatīviem, tradicionāli domājošiem cilvēkiem, kuri mēdz pieņemt piesardzīgus lēmumus un ir atturīgi. Ja izvēlaties melnu gultasveļu, jūs, iespējams, esat stabila, neatkarīga personība, kas apņēmusies sasniegt savus mērķus.

Zila gultasveļa

Zilā un zilganzaļā krāsa ir populāra guļamistabas krāsa, kurai piemīt nomierinošs efekts. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties tumši zilu vai gaiši zilu gultasveļu, visi zilie toņi vēsta pasaulei, ka esat mierīgs, atturaties no impulsīvu lēmumu pieņemšanas un spontānas rīcības, rūpīgi novērojat situācijas un pēc tam rīkojaties piesardzīgi.

Zilā gultasveļa parāda personības uzticamību, sirsnību un jutīgumu. Tiem, kas izvēlas zilo krāsu, patīk atpūsties, viss tiek pieņemts ar vieglu prātu.

Kādas krāsas gultas veļu izvēlēties? | Gultas veļa | Nostra

Rozā gultasveļa

Rozā krāsai ir daudz nokrāsu, un tas ne vienmēr nozīmē lelles Barbie pasauli. Tā ir ziedu un dabas toņu kombinācija. Rozā ir krāsa uzrunā koķetas, enerģiskas un kaislīgas personības. Ja jums patīk rozā gultasveļa, jūs, iespējams, esat nedaudz sentimentāls, mierīgs un ļoti gādīgs. Šo krāsu izvēlas arī draudzīgi un komunikabli cilvēki, kuriem ir daudz draugu un kuriem patīk izklaidēties.

Sarkana gultasveļa

Nebūs pārsteigums, ka sarkano krāsu savai guļamistabai izvēlas ekstraverti, drosmīgi un pārliecināti cilvēki. Sarkanā gultasveļa patīk ambiciozām, konkurētspējīgām personībām, kuras vienkārši nav iespējams ignorēt vai nenovērtēt. Sarkanā krāsa liecina arī par kaislību, vitalitāti un dzīves mīlestību. Tas ir viens no drosmīgākajiem guļamistabas risinājumiem, taču pārsteidzoši ir tas, ka sarkanā krāsa ir arī viena no populārākajām gultas veļas krāsām.

Violeta gultasveļa

Violetā krāsa apvieno sarkano un zilo, un tai ir daudz nokrāsu - no pasteļkrāsas ceriņkrāsas līdz tumšai un piesātinātai baklažānu krāsai. Šo krāsu izvēlas intuitīvas, harizmātiskas, ļoti izdomas bagātas un garīgi noskaņotas personības. Violeta gultasveļa ir arī ambiciozu, drosmīgu un izcilu personību izvēle, kas liecina par vēlmi būt līderim.

Zaļa gultasveļa

Zaļā krāsa piesaista dabu mīlošus, zemes cilvēkus. Zaļā gultasveļa atspoguļo zinātkāras personības, kuras interesējas par vidi. Šādu gultasveļu izvēlas sirsnīgi, līdzjūtīgi cilvēki, kas ir lieliski draugi. Tie ir mierīgas attieksmes pārstāvji, kuriem ir pozitīva attieksme.

Kādas krāsas gultas veļu izvēlēties? | Gultas veļa | Nostra

Dzeltena gultasveļa

Tā ir saules, pilnības un rotaļīguma krāsa. Ļoti ieteicama gultasveļai, jo lieliski absorbē gaismu telpā un nekairina acis. Šī krāsa biežāk sastopama bērnu guļamistabās, taču, izvēloties dzeltenas, zelta krāsas gultas veļu, iespējams, jūs esat optimiste, harmonijas un dzīvesprieka pilna. Dzeltenā krāsa piesaista atvērtus, inovatīvus cilvēkus, kuri ir gatavi atklājumiem un jaunai pieredzei.

Brūna gultasveļa

Gultasveļas pasaulē ir sastopami daudz dažādu brūno toņu. Brūna gultasveļa izskatās grezna, un šī krāsa bieži dominē raibajos rakstos. Brūnos gultas veļas komplektus parasti izvēlas konservatīvi, miera meklētāji, kuri novērtē komfortu un drošību. Šī krāsa atspoguļo salīdzinoši noslēgtas personības, kuras nesteidzas atvērties un dažreiz pat dzīvo savā pasaulē.

Saistītās preces

avatar