Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Kā piešķirt savai gultai stilu?

Lai kārtīgi izgulētos, mums jāņem vērā daudzas gultas veļas īpašības: mīkstums, kvalitāte, maigums, izturība, izskats, vai tajā neuzkrājas putekļu ērcītes un vai tā iznīcina putekļu ērcītes, pateicoties putekļu ērcīšu iznīcinātājam... Visām šīm īpašībām ir jābūt vienuviet! Diemžēl praksē tas bieži vien atšķiras: skaista gultasveļa ir neērta gulēšanai, cieta vai nav gaisa caurlaidīga, bet mīksta un maiga gultasveļa nav skaista. Par laimi, ir daži triki, kas palīdzēs piešķirt jūsu gultai vairāk stila, nemazinot miega komfortu. Jā, komforts un skaistums patiešām var iet roku rokā!

Nepilnība - stilīga

Lielākā daļa no mums velta stundām ilgu laiku, lai izgludinātu gultas veļu. Patiesība tomēr ir tāda, ka gludināt ir vērts tikai palagu - tā saburzītais materiāls rada diskomfortu ķermenim. Visu pārējo var atstāt stilīgi burzītu!

Ir pat daži iemesli, kāpēc gultas veļu nav jāgludina. Dabīgie audumi ir nedaudz rupjāki, tāpēc āda miega laikā pati sevi masē, kas ir īpaši pamanāms, ja tiek izmantota lina šķiedras gultas veļa. Gludināšana nogludina šķiedras, tāpēc šis efekts vienkārši pazūd... līdz nākamajai mazgāšanas reizei. Otrkārt, burzītā gultas veļā ir vairāk gaisa, kas ne tikai vizuāli padara to vieglāku un pūkaināku, bet tā tas ir arī patiesībā. Protams, nemaz nerunājot par spīdīgo mako satīnu, burzīta gultas veļa ir ārkārtīgi populāra un stilīga, tāpēc ir vērts aizmirst par tās gludināšanu kādu laiku.

Gultas veļa

Papildus mājīguma sajūta

Lai gan daudzi domā, ka palagam perfekti jāatbilst matrača izmēram, dažreiz ir vērts eksperimentēt. Piemēram, ļaujiet lielāka palaga malām brīvi krist, lai gulta iegūtu pilnīgi jaunu izskatu, bet guļamistabas kopējais interjers būtu jauks un mājīgs.

Apvienojiet un kombinējiet

Kurš teicis, ka ir jāizmanto viena veida gultas veļas komplekti? Galu galā eksperimentēt un spēlēties ar krāsām un rakstiem var sagādāt daudz prieka! Faktiski vienots gultas veļas komplekts vienmēr izskatīsies kā "tikai komplekts", bet, ja jūs apvienosiet vairākus stilus, izskats būs satriecošs. Šie ir daži noteikumi, kas palīdzēs jūsu gultas veļai izskatīties nevainojami:

  • Visas krāsas un raksti saskan ar balto krāsu - tā ir universāla izvēle;
  • Kombinējiet krāsas un rakstus, bet neapvienojiet dažādas faktūras un šķiedras;
  • Izvēlieties vienas krāsu gammas krāsas (piemēram, dzeltenīga-dzeltena-dzeltenbrūna vai sārta-sarkana-violeta);
  • Kombinējiet vienkrāsainus audumus ar rakstu.

Gultas veļa

Spilgtums – jautrība

Kamēr esam pieraduši guļamistabā redzēt mierīgas, gaišas un maigas krāsas, visi priecāsies par negaidīti spilgtiem akcentiem. Tas izskatīsies daudz labāk, nekā būsiet gaidījis. Tāpēc nebaidieties no spilgtām krāsām vai rakstiem - tas ir lielisks veids, kā papildināt guļamistabas interjeru. Košās krāsas katru rītu uzlabos garastāvokli, un smaids radīs jauniem piedzīvojumiem bagātu dienu. Kāpēc, jūsuprāt, bērnu gultas veļa vienmēr ir tik spilgta? Spēlējieties ar krāsām arī jūs pats!

Neaizmirstiet par pledu

Pētot interjera žurnālus vai apskatot ekspozīcijas mēbeļu salonā, jūs sapratīsiet, ka pleds ir nepieciešams aksesuārs guļamistabā. Šī ir tendence, kas ir izplatīta jau vairākus gadus un, šķiet, nav paredzējusi atkāpties. Acīmredzot visi ir iecienījuši pledus, tāpēc noteikti arī jums tos vajadzētu iemīlēt. Mīksts, viegls, vienmēr silts un mājīgs pleds ir neaizstājama katras mājas detaļa un nodrošina patīkamu, mājīgu patvērumu aukstos ziemas vakaros. Pleds guļamistabā lieliski papildinās gultas veļas komplektu un piešķirs maigumu un komfortu gultas stilam. Dažādu faktūru pledi joprojām ir populāri jau vairākas sezonas, tāpēc izvēlieties to, kas jums patīk, un piešķiriet savai gultai stilīgu mājīgumu!

Saistītās preces

avatar