Lieldienu izpārdošana 20.03.- 31.03. 25% atlaide ar kodu LIELDIENAS2024 *atlaides nesummējas

Gultas veļas modeļi, kas nenoveco

Gultas izskats ir ārkārtīgi svarīgs visam guļamistabas interjeram, tāpēc, izvēloties gultas pārklājus, lielu uzmanību pievērsiet ne tikai to īpašībām un ērtībai, bet arī izskatam. Ja jūs vēlaties sekot līdzi modei, bet tajā pašā laikā izkopt personīgo stilu, izvēlēties to, kas jums patīk vislabāk. Universālas versijas, protams, nav, taču daži gultas veļas modeļi gadu gaitā ir ne tikai novecojuši, bet arī gandrīz nemainīgi. Ja meklējat kaut ko izturīgu, stilīgu un skaistu, pievērsiet uzmanību šiem gultas veļas komplektiem.

 

Baltas gultas veļas virāža

Kaut arī balta krāsa nav populārākā, lai veidotu rakstus, tā ir ārkārtīgi pieprasīta krāsa gultas veļai. Balta gultas veļa ir neaizstājama klasika, kuru cilvēce ir izmantojusi kopš tā brīža, kad tā vispār tika izgudroja. Baltās kombinācijas patīk viesnīcām, tās vienmēr tiek laipni gaidītas un novērtētas guļamistabās ar klasisku vai greznāku interjeru.

Baltie gultas veļas raksti ir izplūduši, maigi, bieži tie tiek pamanīti un ir redzamāki gaismai krītot uz rakstiem. Tās var būt svītras, raksti, rotājumi, ģeometriskas formas - šādi gultas pārklāju komplekti vienmēr izskatīsies stilīgi un moderni. Turklāt baltā gultas veļa ir viegli apvienojama ar dažādu stilu interjeriem. 

 

Ziedu gultas veļas komplekti

Augu lapām, ziediem vai džungļu motīviem rotāta gultas veļa piedzīvo īstu zelta laikmetu - tagad tā ir ļoti populāra. Un, lai gan ziedu gultas veļas komplekti atgādina vecmāmiņas laikus, šodien tie izskatās arī ne mazāk stilīgi. Tiesa, ziedu gultas veļas renesanse arī nosaka savus noteikumus: agrāk tika meklēts mazāks ornaments, taču šodien prioritāte tiek piešķirta lielākam plānam, dominē zaļa krāsa, un puķu ziedus aizvien vairāk aizstāj to lapas. Tomēr puķaina gultas veļa ir lielisks ieguldījums, jo tā ir nākotnes tendence, kas saglabāsies modē arī nākamajos gados.

Gultas veļa, kas dekorēta ar dabiskiem rotājumiem

Dabiskie rotājumi un zīmējumi aptver visu spektru no augiem līdz dzīvniekiem. No bērnu gultas veļas tendencēm, tas viss attiecas arī uz pieaugušo guļamistabām. Ir iespējams pat izcelt populārākos meža iemītniekus: lapsas, aļņus, zaķi, lāci, vilkus. Un kuru no šiem dzīvniekiem jūs uzaicinātu dzīvot savā guļamistabā? Tā ir drosmīga un ekskluzīva tendence tiem, kas lolo moderno stilu un meklē oriģinālus risinājumus. Dabiskie elementi un rotājumi ir bijuši izplatīti gultas veļas komplektos gadu desmitiem ilgi, un, šķiet, ka no tiem vairs nav iespējams izvairīties.

 

Tematiskie gultas veļas komplekti

Sarkana gultas veļa Ziemassvētkiem, dabīgiem rakstiem rotāta gultas veļa pavasarim vai miljons sirdis Valentīna dienā. Valentīna diena ir saistīta ar tā sauktajiem tematiskajiem gultas veļas komplektiem, kas jau ilgāku laiku ir guvuši milzīgus panākumus aiz Atlantijas okeāna. Mūsu valstī šī tendence ir salīdzinoši jauna, bet kļūst arvien populārāka. Tāpēc tirgū var atrast arī tematiskus gultas veļas komplektus, kas ir lieliski piemēroti, lai uzsvērtu sajūtas un garastāvokli. Tā ir kā jautra spēle, un, tā kā šādi gultas pārklāji tiek izmantoti diezgan reti, tie kalpos gadiem ilgi.

 

Ažūra tipa gultas veļa

Ažūra modeļi ir klasika, kas ir saistīta ar greznuma dvesmu. Tie ir iespaidīgi braucēji, kuri domā par karpu. Tas ir abstrakts, bet neaizmirstams, piešķirot māksliniecisku akcentu. No pirmā acu uzmetiena izskatās kā vienkārša krāsu kombinācija. Ja vēlaties izveidot greznu interjeru, ažūra gultas veļas komplekts ir ideāls. Par to nav šaubu. Un, ja jūs apvienojat šo modeli ar greznāku audumu, piemēram, satīnu vai mako satīnu, rezultāts būs elpu aizraujošs.

 

Etniskie motīvi gultā

Dažādu globalizācijas procesu gaitā mēs arvien vairāk pievēršamies savām saknēm, pasaules atšķirībām. Tādā veidā etniskie motīvi kļūst aizvien populārāki ne tikai gultas veļas tendencēs, bet arī sākot no augstās modes līdz interjeram. Bet vai šī tendence tiešām ir jauna? Galu galā etniskie motīvi, kas izteikti ar rotājumiem un krāsām gultas veļas lietošanai, jau sen ir bijuši, un tagad vienkārši ir kļuvuši ļoti populāri. Šis ir viens no mūžīgajiem gultas veļas modeļiem, kuru varēsiet izbaudīt vēl ilgi.

Saistītās preces

avatar