Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Boucle – 2024. gada interjera tendences

Aplūkojot interjera tendences, ir grūti nepamanīt, ka jau kādu laiku šeit valda velvets. Tomēr šogad tam nopietnu konkurenci rada daudzu sirdis iekarojušais boucle. Tas ir kontrasts drosmīgajām velveta līnijām un tā ir unikāla tekstūra, kas labi sader ar dažādiem stiliem. Ja agrāk boucle tekstūra biežāk tika novērota mēbelēs, tad tagad tā nonāk arī guļamistabas tekstilizstrādājumos.

Kas ir boucle?

Definēt, kas ir boucle, var būt diezgan sarežģīti. Var teikt, ka tas ir audums, bet patiesībā šis franču vārds ir vairāk paredzēts, lai definētu tekstūru vai aušanas metodi. Boucle efekts tiek iegūts, izmantojot divus auduma pavedienus, no kuriem viens ir atstāts vaļīgs, bet otrs ir nospriegots. Tādā veidā tiek veidots liels skaits mazu cilpiņu, kas rada aitas vai tā saukto rotaļu lācīša kažoka (angļu.val., Teddy Bear) izskatu.

Boucle vislabāk atklāj savu šarmu ar dabiskās vilnas palīdzību. Tādā veidā šī tendence ir saistīta ar ilgtspēju, kas jau sen ir kļuvusi ne tikai moderna, bet arī nepieciešama – mums visiem ir jārūpējas par savu planētu. Ar to ir saistītas arī populārākās krāsas: balta, krēmkrāsa, dzeltenīga, sarkanīga, zemes toņi, taču oriģinālos interjeros uzmanību piesaista arī spilgti krāsoti boucle elementi.

Boucle – 2024. gada interjera tendences | Pledi | Nostra.lv

Kādos interjeros boucle vislabāk iederas?

Lai gan baltā krāsa visbiežāk ir saistīta ar skandināvu, minimālisma vai Provansas stila interjeru, boucle lieliski iederēsies jebkurā mājā. Tā ir tekstūra, kas, šķiet, pielāgojas un saplūst ar apkārtējo vidi, piešķirot tai patīkamu akcentu un smalku maigumu.

Gaiša boucle auduma krāsa ir stilīga izvēle klasiskam interjeram, savukārt spilgtas krāsas lieliski izskatīsies industriālā, modernā vai pat retro stilā ieturētā guļamistabā vai viesistabā. Turklāt krāsas akcentam lieliski noder arī vilnas boucle pleds, ko var pārvietot no vienas vietas mājoklī uz citu.

Boucle pleds – daudzpusīgs un funkcionāls dizaina elements

Krāsainie boucle pledi ir mūsu sortimenta jaunums, un tie jau ir izpelnījušies lielu ievērību. Šiem plediem ir lielisks sastāvs - tie ir izgatavoti no dabīgas vilnas, bet tiem ir poliestera piedeva, kas nodrošina auduma ilglaicību un izturību. Lai gan no tālienes tas var izrādīties maigs, šie pledi var nedaudz "kost", bet šī vilnas īpašība palīdz viņiem saglabāt savu porainību un boucle raksturīgo tekstūru.

Tādu pledu var izmantot kā parasti, un tas noteikti nodrošinās siltumu un omulību pat vēsos vakaros. No otras puses, boucle pledi ir ļoti dekoratīvi un interjerā izskatās pārsteidzoši skaisti. No pirmā acu uzmetiena to virsma izskatās viļņota - iespaidu rada dažāda biezuma un spriedzes pavedieni, un to vēl vairāk pastiprina pušķi, kas izvietoti pleda galos.

Boucle – 2024. gada interjera tendences | Pledi | Nostra.lv

Ja vēlaties ieaicināt moderno boucle savās mājās, jums nav jāveic liels ieguldījums - rotaļīgumu radīsiet arī ar vienu vai diviem plediem (varat izvēlēties arī dažādu krāsu pledus, jo šie fakturētie audumi labi sader kopā). Guļamistabā boucle pleds par akcentu var kļūt arī salocīts un nolikts uz krēsla stūrī vai ielikts plauktā, šie mūsu pledi ir diezgan biezi, tāpēc tekstūra nepaliks nepamanīta. Šo pledu ir droši izmantot arī kā gultas pārklāju vai dizaina elementu uz gultas, tas lieliski izskatīsies arī uz krēsla atzveltnes.

Un viesistabā boucle pleds var izskatīties tā, it kā tas nejauši ir uzradies - neuzmanīgi nomests uz dīvāna vai pārmests pār balstu. Ja izmantojat tekstila maisiņu, boucle vijumi var rotaļīgi izcelties no tā, savukārt mazāku mēbeli var vienkārši pārklāt ar pledu, tā piešķirot tai īslaicīgu, pavisam jaunu izskatu.

Mēs piedāvājam plašu boucle pledu krāsu izvēli, tāpēc noteikti atradīsiet to, kas iederēsies jūsu mājās. Un arī šie pledi ir lieliski piemēroti dāvanai!

Saistītās preces

avatar