Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Vai ekoloģija guļamistabā ir svarīga?

Ekoloģiskā gultas veļa pakāpeniski kļūst ne tikai par modi vai iegribu, tendences liecina, ka aizvien vairāk cilvēku dod priekšroku bioloģiskām precēm un izvēlas tikai tās. Vai tā ir tikai mode, un vai ekoloģija tiešām ir svarīga un pamanāma ikdienas dzīvē? Ja jūs vēl nezināt atbildi uz šo jautājumu, mēs aicinām jūs uzzināt vairāk par videi draudzīgu gultasveļas galvenajām priekšrocībām.

Ar ko atšķiras ekoloģiskā gultas veļa?

Ekoloģija ir vārds, kuru dzirdam aizvien biežāk, bet daudzi joprojām abstrakti saprot tā nozīmi. Runājot par mājas tekstilu, jāņem vērā, ka ekoloģiskās gultas veļas izgatavošanai izmanto dabiskas šķiedras, kuras tiek iegūtas izmantojot ekoloģiskās lauksaimniecības un pārstrādes principus, pielietojot ilgtspējīgas un videi draudzīgas tehnoloģijas. Ekoloģiskā gultasveļa nesatur ģenētiski modificētas vai sintētiskas ķīmiskas vielas - tas ir pilnīgi dabīgs produkts.

Šādas gultasveļas apzīmēšanai izmanto standartu Oeko-Teks 100. Šī zīme nodrošina, ka ar to apzīmētais produkts tiek pārbaudīts un sertificēts, un tam nav nelabvēlīgas vai kaitīgas ietekmes uz patērētāju. Tātad tas ir pilnīgi drošs. Oeko-Teks 100 standarts tiek izmantots visā pasaulē un, lai izpildītu tā prasības, tekstilizstrādājumiem tiek veiktas kontroles pārbaudes, un tos sertificē tikai neatkarīga starptautiska organizācija.

Ekoloģiskā gultasveļa ir veselīgāka

Cilvēki diezgan daudz laika pavada gultā un tādējādi nevar izvairīties no saskares ar apkārtējo vidi. Tāpēc gultas veļa, gan tās ārējais materiāls, gan pildījums ir ļoti svarīgs. Dabiskas un videi draudzīgas vielas ir hipoalerģiskas, nesatur ķīmiskas piedevas, tāpēc tās ir labākā izvēle un komforts jūsu ādai. Preces, kas nav ekoloģiskas var izraisīt dažādas alerģiskas reakcijas vai nevēlamus simptomus, piemēram, šķaudīšanu, rīta iesnas, ādas kairinājumu. Tas jo īpaši attiecas uz jutīgiem un alerģiskiem cilvēkiem, kā arī bērniem un zīdaiņiem, kuriem ekoloģiskā gultasveļa ir labākā izvēle visos gadījumos.

Ekoloģiskās gultasveļas ražošanas procesā izvairās no dažādām ķīmiskām vielām, tādējādi saglabājas tās maigums un mīkstums, padarot to daudz patīkamāku ādai. Vēlamo auduma faktūru iegūst izmantojot dažādu pavedienu skaitu un aušanas paņēmienus, savukārt masu ražošanas nozarē audumam stīvumu piešķir tieši ķīmiskie preparāti. Dabiskai ,neapstrādātai ķīmiski šķiedrai ir arī vislabākās gaisa caurlaidības un mitruma absorbcijas īpašības, kas ir gan veselīgi, gan ērti mūsu organismam.

Kvalitatīva ekoloģiska gultas veļa

Runājot par ekoloģisku gultasveļu nevar nepieminēt kvalitātes kritērijus. Šī ir svarīga priekšrocība, kas patiešām mudina izvēlēties ekoloģiskus tekstilizstrādājumus.

Liekas, ka ekoloģiskai gultas veļai vajadzētu būt zemākas kvalitātes: galu galā ražošanas procesā netiek izmantotas ķīmiskas vielas, jaunākās tehnoloģijas, zinātnes sasniegumi ... Tomēr ir tieši pretēji - dabiskas metodes nodrošina visaugstāko gultas veļas kvalitāti. Tas galvenokārt ir saistīts ar ekoloģisku tehnoloģiju izmantošanu ražas novākšanā. Tradicionālajā lauksaimniecībā kokvilnas audzētāji izmanto dažādu tehniku, novāktā raža nekavējoties tiek samaisīta ar dažādām vielām, un nevajadzīgo augu daļu noņemšanai izmanto ķīmiju. Bioloģiskajā lauksaimniecībā kokvilnu novāc ar rokām - tas ir ne tikai veselīgāks, bet arī planētai draudzīgāks veids. Izmantojot roku darbu nav nepieciešams izmantot ķīmiju, kokvilna tiek tīrīta izmantojot karstu ūdeni un īpašas augu izcelsmes ziepes, kas sairst un nepiesārņo dabu. Tā dzimst ne tikai apkārtējai videi un veselībai draudzīga šķiedra, bet arī tai tiek garantēta visaugstākā kvalitāte. Ekoloģiskai gultas veļai ir jābūt katra pircēja apzinātai izvēlei. Un nav svarīgi, vai to izvēlaties kvalitātes vai mūsu planētas mīlestības dēļ - abos gadījumos ieguvums būs divkāršs. Jo ir tik patīkami katru vakaru iet gulēt, zinot, ka mēs palīdzam saudzēt vidi.

Saistītās preces

avatar