Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Kas valda miega pasaulē?

Miega pasaulē pastāv gan mode, gan stils. Laika gaitā veiktās izmaiņas nav bijušas neizbēgamas: romantiskās un garās gultas veļas līnijas mūsdienās ir aizstātas ar praktiskiem risinājumiem, un saturs (krāsas, raksti, faktūra) nepārprotami ir kļuvis svarīgāks par formu. Cita tendence – dabīga gultas veļa, kas, pateicoties lieliskajām īpašībām, nodrošina patīkamu un mierīgu miegu. Gultas veļas ražotāju nozares priekšgalā ir sintētiskie materiāli, taču nevienam no tiem nav tik labu īpašību, patīkamas sajūtas pieskaroties, cenas vai izskata... kā izcilajai kokvilnai!

Kāpēc kokvilnas gultas veļa ir tik populāra?

Pirmkārt, kokvilna ir vienkārši lieliska un daudzpusīga šķiedra, kas ir ideāli piemērota gultas veļai. Pateicoties dažādām aušanas tehnikām, no kokvilnas ražo flaneli, audeklu, satīnu, trikotāžu, tāpēc izvēle ir patiešām plaša. Vissvarīgākais ir tas, ka visiem kokvilnas izstrādājumiem ir laba gaisa caurlaidība un lieliska mitruma absorbcija - būtiska patīkamam miegam.

Otrkārt,  kokvilnas gultas veļa nav dārga salīdzinājumā ar daudziem citiem audumiem. Augsta kvalitāte, izturība, patīkams izskats un kvalitāte par izdevīgu cenu ir tas, kas piesaista daudzus praktiskus pircējus. Vērts arī atgādināt, ka kokvilnas gultas veļa ir piemērota visiem, pat bērniem, jo tā ir hipoalerģiska un viegli kopjama.

Protams, nevar nenovērtēt izvēles brīvību un krāsu un rakstu daudzveidību par izdevīgo cenu, bet šeit laurus plūc ražotāji. Gultas veļa no kokvilnas faktiski ir ļoti dažāda: sākot no vispopulārākajiem filmu varoņiem līdz sarežģītiem rakstiem, ģeometriskām formām, klasiskiem rakstiem un krāsām līdz tādiem efektiem kā, piemēram, ombre vai batika. Ikviens atradīs sev tīkamāko!

kokvilna

Negaidīts izskats un greznība

Iedomājoties par kokvilnas gultas veļu, prātā nāk domas par mīkstiem trikotāžas palagiem ar gumiju vai flaneļa rakstiem. Tomēr kokvilna ir gatava jūs pārsteigt! Ne visi zina, ka satīns un mako satīns – arī ir kokvilnas šķiedru audumi. Grūti noticēt, vai ne?

Lai arī satīns nelīdzinās kokvilnai, tam ir visas šīs šķiedras īpašības. Turklāt satīns neburzās, tam ir spīdīga virsma un maigums pieskaroties. Tas ir patiešām lieliski, kāda veida audumus var aust no vienas un tās pašas šķiedras.

Gan satīns, gan mako satīns izskatīsies ļoti grezni jebkurā guļamistabā. Faktiski šis ekskluzīvais iespaids bieži mulsina pircējus, jo viņi domā, ka kokvilna vienkārši nevar izskatīties tik labi. Izrādās, ka var, tāpēc nešaubieties un izbaudiet ne tikai greznības sajūtu, bet arī šīs dabiskās šķiedras labākās īpašības.

Ekoloģiskā kokvilna ir dabai draudzīga

Zaļās domāšanas vilnis dažus produktus padara dārgākus un piešķir pievienoto vērtību, gultas veļa noteikti nav izņēmums. Videi draudzīga gultas veļa ir lieliska izvēle, jo tā ir sertificēta, tāpēc varat būt pārliecināti, ka tajā nav kaitīgu vielu un, iegādājoties to, tā ir pilnībā droša. Turklāt ekoloģisko kokvilnu bieži novāc un pārstrādā, izmantojot videi draudzīgas metodes, kā rezultātā iegūtā produkta kvalitātē ir pat vēl augstāka.

Vēl viena šādas gultas veļas lieliskā puse ir tās mazgāšana. Kokvilnas gultas veļa ir viegli kopjama, to ir viegli atbrīvot no traipiem un netīrumiem, un tā saglabā mīkstumu, pat neizmantojot papildu līdzekļus, piemēram, mīkstinātāju. Tātad tas ir vienkārši: mazgāšana zemākā temperatūrā un mazāka ķimikāliju lietošana palīdz saudzēt dabu. Izvēloties kokvilnas gultas veļu, jūs būsiet atbalstījis zaļo domāšanu un nodrošinājis komfortu gan sev, gan ģimenei.

Saistītās preces

avatar