Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

10 kokvilnas priekšrocības labam miegam

Kokvilna ir viena no populārākajām mājas tekstila šķiedrām: gultas veļa, segas, dvieļi, salvetes un pat paklājiņi ir izgatavoti no dažādiem kokvilnas audumiem. Ar savām īpašībām kokvilna ir ideāli piemērota gultas veļai, tāpēc, ja plānojat iegādāties gultas veļu, mēs piedāvājam pat 10 iemeslus, kāpēc kokvilnas gultas veļa ir labākā izvēle.

Gaisa caurlaidība

Var likties, ka tas ir sīkums, bet slikta gaisa caurlaidība gultas veļai ir viens no galvenajiem nemierīga un neērta miega iemesliem. Ar labākām caurlaidības īpašībām atšķirās dabīgas šķiedras un šajā jomā kokvilna ir vienkārši nepārspējama - tās audumi ļauj Jūsu ādai un ķermenim elpot, tāpēc pat tad, ja nemierīgi guļat, kokvilnas gultas veļā Jūs nesvīdīsiet  un aukstajos ziemas vakaros baudīsiet patīkamu siltumu. Šī funkcija ir īpaši svarīga, izvēloties zīdaiņu un bērnu gultas veļu - viņu ķermenis miega laikā vēl nav spējīgs tik labi regulēt temperatūru, tāpēc ir nepieciešams „elpojošs“ audums, lai saglabātu pareizo temperatūru.

Absorbē mitrumu

Kokvilnas šķiedra perfekti absorbē mitrumu un tas ir svarīgi ne tikai dvieļiem, bet arī gultas veļai. Miega laikā mēs svīstam, tādēļ rodas mitrums, kas izraisa diskomfortu un aukstajā sezonā mitruma sajūtu. Kokvilnas gultas veļa ir lieliska izvēle visām sezonām, jo šis audums lieliski pielāgojas cilvēka ķermeņa vajadzībām.

Dabiska

Kokvilna ir dabiska šķiedra - tā ir kā dāvana no dabas. Dabiska kokvilnas veļa nerada alerģiju un ir piemērota arī jutīgai ādai. Šī iemesla dēļ tā ir viena no labākajām izvēlēm alerģijas slimnieku, zīdaiņu un bērnu gultām.

Dažāds dizains

Kokvilnas gultas veļa ir dažāda gan pēc krāsas, gan ornamenta, lai Jūs varētu izvēlēties pēc savas vēlmes, telpas interjera vai noskaņojuma. Kokvilnas šķiedra ir lielisks materiāls gultas veļas dizaineriem, jo var radīt spilgtas krāsas, atveidot dažādus zīmējumus un ornamentus, radīt 3D efektus.

Izturība

Lai gan neizskatās ļoti bieza, kokvilna ir izturīga šķiedra, tādēļ, ja Jūs meklējat kvalitatīvu un izturīgu produktu, droši izvēlieties kokvilnas gultas veļu. Tā izturēs biežu veļas mazgāšanu un joprojām izskatīsies kā jauna. Audums neizstaipās un nepakļaujas apkārtējās vides ietekmei, tāpēc kokvilnas gultas veļu var mazgāt augstākās temperatūrās, neraizējoties par tās sabojāšanu.

Viegla kopšana

Kokvilnas gultasveļa ir noderīga arī praktisku iemeslu dēļ - to ir viegli uzturēt. Audums ir izturīgs pret nolietošanos, to var mazgāt neskaitāmas reizes. Kokvilnai nav nepieciešami īpaši mazgāšanas vai kopšanas līdzekļi, dabiskais audums ir gaisa caurlaidīgs, tāpēc ātri izžūst. No kokvilnas var  ātri likvidēt nepatīkamas smakas un izžaujot veļu Jums nav jāuztraucas, ka dēļ ūdens svara tā izstiepsies - kokvilna perfekti saglabā savu formu.

Mīkstums un maigums

Kokvilnas gultas veļa ir mīksta un maiga, tāpēc  saskare ar ādu ir  vienmēr patīkama. Tā ir šķiedra ar lielu gaisa daudzumu - nodrošina maigumu un ļauj audumam ātri pielāgoties ķermeņa temperatūrai. Kokvilnas gultasveļa nodrošina komfortu un mājīgumu jebkurā gadalaikā, tāpēc gan pieaugušie, gan bērni ir iecienījuši šo gultus veļu.

Dažādas tekstūras

Kokvilnas šķiedras garums ir atšķirīgs un ļauj iegūt dažādas tekstūras, kas ne tikai sniedz daudzveidīgāku gultas veļu, bet arī ļauj izbaudīt unikālu izskatu. Ne visi zina, bet tādi dažādi audumi, piemēram, trikotāža, satīns, flanelis, kartons vai klasiskais audekls tiek austi no kokvilnas - atšķirās  tikai izmantotā tehnoloģija un šķiedras garums.

Izcila kvalitāte par lielisku cenu

Kokvilna ir ļoti plaši izplatīta un daudziem klientiem tā patīk dēļ cenas un kvalitātes attiecības. Izvēlieties lielisku gultas veļu no plašā sortimenta un lietosiet to ilgu laiku, savukārt par sintētisko gultas veļu varat samaksāt ļoti dārgi, bet pēc vairākām mazgāšanas reizēm Jūs noteikti pamanīsiet nodiluma zīmes.

Nekādas elektrizēšanās!

Visbeidzot, bet ne mazāk svarīga kokvilnas priekšrocība ir tā, ka ja izvēlaties šo gultu veļu, Jūs nekad nesaskarsieties ar elektrizēšanās problēmu. Aukstajā sezonā tas ir patiešām kaitinoši: gultas veļā izveidojoties elektrostatiskam lādiņam, tas piesaista matus, putekļus un smalkus netīrumu, tādā gultas veļas gulēt ir nepatīkami, un kad vismazāk gaidāt, elektriskais lādiņš var Jums „iesist“.

Saistītās preces

avatar