Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Sintētiskās šķiedras gultas piederumu priekšrocības

Dabiski vai sintētiski – runājot par gultas piederumu izvēli, šis jautājums rodas vienmēr. Patiešām viedokļi ir ļoti dažādi, bet kuram ticēt? Dabīgo šķiedru gultas piederumu piekritējiem jāpievērš uzmanība arī sintētiskajiem audumiem, tiem ir virkne priekšrocību. Un par sintētisko gultas veļu tiešām ir ļoti daudz stereotipu, kuriem vispār nav loģiska pamata, tāpēc aicinām uzzināt vairāk.

Kā tiek izgatavoti sintētiskie gultas piederumi?

Ja dabiskās šķiedras tiek savāktas un apstrādātas, tad sintētisko šķiedru ceļš ir nedaudz citādāks. Tie ir tehnoloģiski progresīvi materiāli, kas tiek īpaši apstrādāti un pārveidoti par audumu, kas izceļas ar noteiktām īpašībām.

Sintētiskās šķiedras atšķiras pēc sastāva, īpašībām un kvalitātes. Protams, tikai daļa no tiem tiek izmantota gultas piederumu ražošanai, bet viena no populārākajām izvēlēm ir poliesters. Tomēr tas nepieviļ – galu galā mēs izvēlamies poliesteru apģērbam, kas neburzās, vai sporta apģērbam. Kāpēc vienā gadījumā šo audumu uztveram kā labāko izvēli bet, stāvot gultas piederumu sadaļā, pēkšņi mainām domas?

Patiesībā sintētiskie gultas piederumi šodien un pirms desmit gadiem vai vairāk ir divi pilnīgi atšķirīgi produkti. Audumu rūpniecība ir spērusi lielus soļus uz priekšu, tādējādi nodrošinot lieliskas īpašības sintētiskajiem gultas piederumiem un pastāvīgi uzlabojot tos. Taču daudzu atmiņā stereotipi par vecajām nekvalitatīvajām sintētiskajām šķiedrām ir tik dziļi iesakņojušies, ka pat nedod iespēju jauniem sintētiskiem gultas piederumiem! Un pilnīgi bez pamatojuma.

 

 

Sintētisko gultas piederumu priekšrocības

Viena no svarīgākajām sintētisko piederumu priekšrocībām ir to ilgmūžība un nodilumizturība. Pat lietojot tos katru dienu un bieži mazgājot, šie gultas piederumi saglabās savas īpašības un skaisto izskatu ilgu laiku. Pateicoties stingrībai, sintētisko šķiedru bieži izmanto dažādu gultas piederumu ražošanā: no tās šuj gultas veļu, segas, spilvenus, palagus, matračus u.c.

Augstas kvalitātes sintētiskie gultas piederumi ir elpojoši un uzsūc mitrumu. Patiesībā tie darbojas kā sporta apģērbs, tāpēc gulēt tajos ir patiešām ērti. Mūsdienu tehnoloģijas ļauj ražotājiem iegūt īpašības, kas ir tuvu vai pat labākas par dabisko šķiedru.

Sintētiskā gultasveļa ir vieglāka nekā dabīgā. Vieglums sniedz komforta un svaiguma sajūtu, tāpēc tā ir lieliska izvēle brīvības cienītājiem.

Daudzi dabīgie audumi ir burzīgi, tāpēc, ja steidzaties un jums nav laika gludināt gultas veļu, jums patiešām patiks sintētiskie audumi. Tā ne tikai neburzās, bet arī viegli izžūst, izmantojot šādu gultas veļu, gultu ir viegli un ātri saklāt.

Viena no svarīgākajām priekšrocībām ir cena, un sintētiskās gultas veļas cena apsteidz dabīgo. Lētāk un labāk – tā tiešām var būt. Tomēr netiecieties pēc īpaši zemām cenām, jo tikai augstas kvalitātes audumi nodrošinās jums tās īpašības, ko sagaidāt.

Sintētiskā šķiedra ir mīksta, un to var mazgāt tik reižu, cik nepieciešams, lai nodrošinātu izturību. Šī iemesla dēļ tā ir laba izvēle jutīgai vai alerģiskai ādai, jo tikai bieža mazgāšana var pasargāt no netīrumiem vai putekļu ērcītēm, kas ir visizplatītākais alerģiju cēlonis.

Ar ko jauktā šķiedra ir tik īpaša?

Sintētiskajai gultas veļai ir daudz priekšrocību, taču arī dabiskā šķiedra izskatās pievilcīga. Nevarat izvēlēties? Izvēlieties jauktas šķiedras gultas veļu, kas apvieno dabīgā un sintētiskā auduma īpašības vienā. Lieliskas gaisa caurlaidības un mitruma absorbcijas īpašības apmierina ķermeņa vajadzības miega laikā, un sintētisko šķiedru ieliktņi nodrošina lielisku izskatu un izturību.

Izbaudiet visus sintētisko un dabīgo gultas piederumu priekšrocības, izvēloties savu iecienītāko rakstu vai krāsu.

Saistītās preces

avatar