Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Mako satīna veļa un tās ekskluzivitāte

Mūsdienu klientu vajadzības ir patiešām augstas, un, piedāvājot viņiem lielu produktu klāstu, gultas veļa ir izgatavota no tik dažādiem audumiem, ka ir viegli apjukt. Tomēr tā var būt liktenīga kļūda: dabiskie un sintētiskie audumi ļoti atšķiras pēc to īpašībām, un arī dažādu šķiedru atšķirīgās īpašības ir vērts ņemt vērā. Mako satīna gultasveļa ir vārds, kuru dzirdējuši daudzi, taču ne visi zina, ko tas patiesībā nozīmē un kādas iespējas sagaidīt no šīs gultasveļas. Galu galā tā ir dabiska vai mākslīga šķiedra? Uz visiem šiem jautājumiem tiks atbildēts detalizēti, tāpēc aicinām jūs iepazīties ar mako satīna gultas piederumu iespējām.

Vai kokvilna var būt tik maiga?

Mako satīns ir austs no garo šķiedru kokvilnas, tāpēc tas ir pilnīgi dabīgs audums. Šī ir videi draudzīga un praktiska izvēle: kokvilna ir ideāli piemērota miegam. Ikviens no mums, iespējams, labi atšķir kokvilnu no citām šķiedrām un ir izmēģinājis kokvilnas veļu. Tomēr mako satīns pēc izskata ir ne pārāk līdzinās kokvilnai - tas ir gluds, spīdīgas virsmas audums, kas ir īpaši delikāts, slidens. Šāds satīns atgādina vairāk greznu zīdu nekā kokvilnu, ko mēs izmantojam mājsaimniecībā.

Dabīgās kokvilnas garā šķiedra tiek rūpīgi apstrādāta, un ar speciālas aušanas palīdzību plānais pavediens izausts tā, ka kokvilna kļūst neatpazīstama. Jā, mako satīns principā ir tā pati kokvilna, kurai ir visas šīs šķiedras priekšrocības, taču izskats ir daudz pievilcīgāks un izturīgāks. Mako satīns tiek plaši izmantots gultas veļai, bet to izmanto arī luksusa kreklu, blūžu un cita apģērba šūšanai.

Kas īpašs piemīt mako satīna gultas veļai?

Izvēloties tekstilizstrādājumus, mēs lielu uzmanību pievēršam ne tikai dizainam, bet arī paša auduma izskatam un kvalitātei. Mako satīns ir līderis abās jomās: tas ir ļoti smalks audums, kas ir plāns, tomēr ārkārtīgi izturīgs un stiprs īpašā aušanas paņēmiena dēļ.

Lai būtu godīgi, jāpiemin, ka mako satīns patiesībā nav auduma apzīmējums, bet gan noteikts aušanas veids. Šķiedru pavedienu attiecība ir 4 pret 1, kas nodrošina to izcilu elastību un spīdumu. Īpaši blīvā virsma piešķir mako satīnam lielisku izskatu un izturību - audums ir salīdzinoši plāns, taču ar savu nodilumizturību tas ir līdzvērtīgs vairākkārt biezākam audumam.

Mako satīna gultas piederumi ir dārgāki, jo šo audumu nav tik viegli iegūt. Tas prasa augstas kvalitātes un dabīgas izejvielas, delikātu un īpašu aušanas tehnoloģiju. Pretējā gadījumā šis audums vienkārši nedarbosies, tāpēc, izvēloties mako satīna gultasveļu, jūs vienmēr varat būt pārliecināts par tā kvalitāti.

Mako satīna gultasveļa ir ļoti viegla, tomēr mīksta un stingra. Šīs ir ļoti praktiskas īpašības, ko papildina arī kokvilnas šķiedrām raksturīgā gaisa caurlaidība un mitruma absorbcija. Mako satīns bieži tiek pelnīti salīdzināts ar zīdu, un jāņem vērā, ka šī šķiedra noteikti neko neatpaliek no zīda, bet uzvar to ar labāku cenu.

Kā piedzimst Mako Satin gultas piederumi?

Mako satīns ir izgatavots no tā saucamās Ēģiptes kokvilnas, Mako (Mitafifi) ir viena no tā populārākajām šķirnēm. Šai kokvilnai ir raksturīga īpaši plāna un gara šķiedra, un tā asociējas ar Nīlas ieleju, kur to audzē dabiski.

Pārvēršot kokvilnu par mako satīnu, šī kokvilna iztur daudzus procesus. Lai nodrošinātu spīdumu, šķiedra ir savīta un apstrādāta ar sārmu. Vēlāk šķiedra tiek krāsota ar dziļi iesūcošu krāsu, tāpēc tā nekad neizbalē saules gaismā.

Mako satīna veļa ir ārkārtīgi viegli kopjama, un audums ir izcili izturīgs, tāpēc apkopes veikšanai jums nav jālauza galva. Mazgāšanai ieteicams lietot saudzējošu, neagresīvu līdzekli, un tiek lēsts, ka, ievērojot šo noteikumu, mako satīna gultasveļa būs piemērota lietošanai pat pēc 200 mazgāšanas reizēm. Iespaidīgi? Jums vienkārši jāizmēģina mako satīna veļa!

Saistītās preces

avatar