Lieldienu izpārdošana 20.03.- 31.03. 25% atlaide ar kodu LIELDIENAS2024 *atlaides nesummējas

Kādu gultas veļu izvēlēties?

Lieki piebilst, ka miegs būtiski ietekmē mūsu dzīvi un labsajūtu. Vismaz dažas reizes visiem ir bijis slikts miegs, vai ne? Tādos brīžos visu dienu jūs pavada nogurums, miegainība, darbspējas trūkums, slikts garastāvoklis, enerģijas trūkums utt. Un bieži jūs sūdzaties par galvassāpēm, nespēju koncentrēties un citu diskomfortu. Tāpēc kvalitatīvs miegs ir ļoti svarīgs, un tikai mēs to varam nodrošināt. Tas ir atkarīgs no vairākiem faktoriem un viens no svarīgākajiem ir pareiza gultas veļa. Kā izvēlēties īsto?

Kāpēc gultas veļa ir tik svarīga miega kvalitātei?

Gultas veļa ir ļoti cieši saistīta ar to, kā mēs izgulējāmies. Dienas laikā katrs no mums piedzīvo daudzus notikumus, iespaidus, labāku un sliktāku pieredzi. Ēdiens, ko mēs ēdam; stress, ko mēs piedzīvojam; slodze, kas mūs nogurdina; trauksme, kas nomoka pat naktīs, un līdzīgi aspekti nosaka, cik mierīgi mēs gulēsim naktī. Laba gultas veļa nodrošinās to, lai āda nav kairināta, tā derēs pat visjutīgākajai, uz alerģijām tendētajai ādai. Šāda gultas veļa absorbēs sviedrus, neļaus pārkarst, pielāgosies ķermeņa temperatūrai. Izvēloties kvalitatīvu gultas veļu, no rīta jūs pamodīsieties labi atpūtušies un atsvaidzinājušies.

Kādu auduma gultas veļu izvēlēties?

Katram audumam ir šķiedra ar savām īpašībām, tāpēc, izvēloties gultasveļu, ir lietderīgi novērtēt ne tikai dizainu un vizuālo aspektu, bet arī pašu audumu. Kas padara to par populārāko?

Satīns - var konkurēt ar zīdu

Bieži vien, redzot satīna gultas veļu, tā tiek papildināta ar zīdu, jo vizuāli tas izskatās iespaidīgāk - maigs, smalks spīdums un gludums jūs apburs un izstaros greznību. Tiesa, ne visi zina, ka satīns ir audums, kas austs no kokvilnas šķiedras, tāpēc papildus mājīgumam, estētikai un komforta nodrošināšanai, tam ir arī dabīgā auduma īpašības un priekšrocības.

Priekšrocības. Satīna gultas veļa noteikti attaisnos to cilvēku cerības, kuri ir vienaldzīgi pret greznību un maigumu. Gludi pieskārieni ļaus jūsu miegam nokļūt nākamajā līmenī. Viegli spīdīgais satīna audums ir patīkami vēss, padarot to par lielisku izvēli siltajai sezonai. Nepieciešams pieminēt, ka satīns pārņem visas labās kokvilnas šķiedras īpašības, tāpēc tas ne tikai būs patīkams ādai, bet arī nekairinās, neradīs alerģiju, novērsīs pārkaršanu. Jūs varēsiet baudīt maksimālu komfortu visas nakts garumā.

Kam tas paredzēts? Šī auduma gultas veļa ir lieliski piemērota visiem, kas novērtē kvalitāti, izturību un pārsteidzošu izskatu. Izvēlieties satīna gultasveļu bērnu gultai, savai guļamistabai. Tas ir lieliski piemērots arī izmitināšanas uzņēmumiem, kur priekšnoteikums ir greznība, kvalitāte un izsmalcinātība. Satīna gultas veļa ir piemēroti pat tiem, kuru āda ir ļoti jutīga.

Apkope. Mazgājot audumu veļas mašīnā, tas saglabā krāsu, īpašības un gludumu pat pēc daudzām mazgāšanas reizēm. Traipus ir viegli izņemt. Vienkāršā kopšana vēl vairāk palielina satīna popularitāti. Izbaudiet karalisku uzturēšanos un izbaudiet vieglas rūpes.

gultas vela

Burzīta katūna gultas veļa - estētika un praktiskums

Burzītais katūns pārsteidz ar rotaļīgu, ekskluzīvu izskatu, ļoti vieglu kopšanu un patīkamiem pieskārieniem. Pateicoties auduma unikālajai tekstūrai, raksti un krāsas rada pārsteidzošu efektu.

Priekšrocības. Pirmkārt, ir vērts pieminēt, ka šī auduma gultas veļa būs ideāla izvēle tiem, kuri pastāvīgi steidzas un kuriem trūkst laika mājas darbiem - nevienmērīga, burzīta gultas veļa izskatīsies ne mazāk iespaidīga kā cits precīzi izgludināts audums. Arī krāsas ziņā šo audumu ir viegli atšķirt no daudziem citiem - tas ir bagātīgs, spilgts, tāpēc ir piemērots tiem, kas guļamistabas telpā vēlas spilgtus "akcentus". Pēdējās iezīmes dēļ burzīta katūna gultas veļa ir izplatīta izvēle bērnu istabai - rotaļīgi, jautri raksti un krāsas lieliski iederas šajā telpā. Nepieciešams pieminēt, ka katūns ir kokvilnas audums, kas austs, izmantojot plānu dziju un blīvu pinumu, kas padara to vieglu un piemērotu visiem gadalaikiem.

gultas vela

Kam tas paredzēts? Burzīta katūna gultas veļa noteikti atradīs vietu guļamistabā, bērnu istabā, viesu istabā. Pateicoties dabiskajai šķiedrai, burzīts katūns ir piemērots visiem bez izņēmuma - pat tiem, kuru āda ir jutīga vai pakļauta alerģijām. Tiem, kam patīk gaumīga oriģinalitāte un jucekļa izjūta, šis audums patiešām patiks - burzīta auduma efekts palīdzēs tādu izveidot.

Apkope. Vienkārša apkope vēl vairāk uzlabo saburzītā katūna gultas veļas pievilcību. Var mazgāt veļas mašīnā, augstā temperatūrā, karstā ūdenī. Bet pat pēc daudzām mazgāšanas reizēm katūns vēl aizvien jūs aizraus ar spilgtām krāsām, maigumu un reprezentatīvu izskatu.

Flaneļa gultas veļa - maksimāls maigums un siltums

Tas ir flanelis. Tiem, kas vismaz nedaudz interesējas par audumiem, tas uzreiz rada pasakaina maiguma un mīkstuma sajūtu. Un tā ir pilnīga taisnība - flaneļa auduma virsma ir pārklāta ar mazām pūciņām, kas audumam piešķir apskaužamu mājīgumu un maigumu. Tāpēc aukstajā sezonā bieži vien tiek izvilkti flaneļa gultas veļas komplekti - papildus maigums un siltums nodrošina maksimālu komfortu.

Priekšrocības. Pateicoties pūkai uz auduma virsmas, flanelis lieliski sasilst un ir ārkārtīgi patīkams ādai. Tiesa, šāda auduma struktūra nepadara to smagu - audums paliek viegls un mīksts. Flanelis ziemā būs neaizstājams - ieslīgšana mīkstā, mājīgā gultasveļā ir liels prieks! Tomēr, ja ir kāda nepieciešamība, to var baudīt arī citos gadalaikos - flanelis ir dabīgas šķiedras audums, tāpēc tas neļaus ķermenim pārkarst: tas lieliski absorbē un izvada mitrumu, ir elpojošs.

Kam tas paredzēts? Flanelis ir viena no labākajām izvēlēm cilvēkiem ar jutīgu ādu, kuri cieš no alerģijām. Tāpēc lielai daļai bērnu gultas veļa ir no flaneļa. Ar maigumu tas apbalvos pat vismazākos, kuru ādai nepieciešama rūpīga uzmanība.

Apkope. Flaneļa gultas veļai nav nepieciešama īpašas rūpes - mazgājiet kā parasti, izmantojiet parastos mazgāšanas līdzekļus un neuztraucieties par kvalitātes izmaiņām pēc mazgāšanas - tās patiešām neradīsies. Flanelis saglabās gan krāsu, gan visas labās īpašības, un maiguma ziņā jūs to ar katru reizi izbaudīsiet arvien vairāk!

gultas vela

Linu gultas veļa ir dabiska un vienkārša

Mēs varam apliecināt, ka linu gultas veļa ir patiesa klasika, kas aizrauj ar savu vienkāršību un, protams, dabiskumu. Un, lai arī jūs būsiet dzirdējuši viedokļus, ka lins nav no tiem mīkstākajiem audumiem, tas noteikti sniegs maigu pieskārienu un komfortu visā miega laikā.

Priekšrocības. Lins ir austs no dabīgas kokvilnas šķiedras, tāpēc tas ir elpojošs, absorbē un ātri izvada mitrumu, tāpēc gulēšanas laikā jūs nesakarsīsiet un jutīsities ērti. Tas neizraisa alerģiju, nekairina ādu, bet gluži pretēji, piešķir maigu, patīkamu, mājīgu pieskārienu. Linu gultas veļu bieži apdrukā ar ziediem, augu motīviem vai citiem skaistiem rakstiem, kas piešķir tai romantiku un estētiku.

gultas vela

Kam tas paredzēts? Tā ir lieliska izvēle gan mājai, gan viesnīcām. Šis gultas veļas veids ikvienam ļaus justies ērti, pat tiem, kuriem ir ādas problēmas, ļoti jutīga āda vai pat alerģija. Tā arī ir ideāli piemērota bērnu gultiņām. Lieliskās mitruma absorbcijas dēļ šis audums patiks arī tiem, kuri nemierīgi guļ un mēdz svīst.

Apkope. Linu gultas veļa izpelnās daudzas simpātijas savas izturības dēļ un augsto noturību pret nodilumiem. Tāpat tai nebūs nepieciešama īpaša kopšana - mazgāt veļas mašīnā vai ar rokām, iespējams pat augstā temperatūrā, karstā ūdenī - šādas darbības neietekmēs audumu. Lieliski ir arī tas, ka lins ir viegli tīrāms, traipi ir viegli noņemami. Jums patiks ne tikai to izmantot, bet arī uzturēt.

Satīns, lins, flanelis, katūns - tie ir kokvilnas audumi. Kad esat izvēlējies dabīgas šķiedras audumu, jūs ne pret ko to vairs nemainīsiet. Novēlam jums izbaudīt kvalitatīvas gultas veļu un ērtu nakts miegu!

Saistītās preces

avatar