Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Gultas pārklāji: patiesība un meli

Mīti rodas zināšanu vai informācijas trūkuma dēļ, taču no tiem ir ļoti grūti atbrīvoties. Ir daudz mītu par to, kuri gultas veļas pārvalki ir labākie. Vissliktākais ir tas, ka mēs atceramies visus mītus, kuriem nav reāla pamata tikai tad, kad mēs izvēlamies jaunu gultas veļas komplektu. Tāpēc atkal un uz visiem laikiem mums jāaizmirst mīti, kurus vispār nav vērts atcerēties.

Gultas veļu ir sarežģīti uzturēt

Mēs bieži dzirdam, ka sintētiskās šķiedras izvēle ir praktiskāka, jo dabīgiem audumiem nepieciešama ļoti sarežģīta kopšana. Tomēr tam nav pamata - viss individuāli ir atkarīgs no šķiedras, tāpēc var pat gadīties, ka lina gultas veļai būs nepieciešama mazāka uzmanība nekā sintētiski bagātinātam audeklam. Vissvarīgākais ir kvalitāte, un, ja gultas veļa ir kvalitatīva, tad tās uzturēšana būs pavisam vienkārša un viegla.

Dabiski audumi ir raupji

Faktiski daļa patiesības šajā apgalvojumā patiešām ir. Dabisko audumu šķiedra ir cietāka un rupjāka, taču to var viegli labot ar gludināšanu. Tādā veidā gultas veļas komplekti kļūst gludi un mīksti, pat izvēloties diezgan raupjus audumus, piemēram, linu. No otras puses skatoties, satīns ir arī dabīgs, taču par šī materiāla maigumu droši vien nevienam nav sūdzību ...

Rupjāka virsma nav slikta: miega laikā tā veic masāžas funkciju, tādēļ, ja āda nav īpaši jutīga, gultas veļu var lietot arī negludinātu.

Gultas pārklāji: patiesība un meli

Plāni audumi - vasarai, biezi - ziemai

Runājot par gultas veļu, šis nosacījums nav pilnīgi pareizs. Dabīgais audums ir lieliski caurlaidīgs gaisam, absorbē mitrumu, tāpēc ķermenis miega laikā spēj lieliski regulēt temperatūru. Tas nozīmē, ka patiesībā siltajā vai aukstajā sezonā nav jālieto tikai viena veida gultas veļas. Jūs varat izvēlēties to, kas jums patīk visvairāk. Piemēram, linu gultas veļa ir patīkami silta arī ziemā, savukārt šķietami diezgan biezais flanelis vasarā novērš pārkaršanu.

Smags audums - lieliska kvalitāte

Materiāla svars absolūti neietekmē tā kvalitāti, tāpēc tas, cik sver gultas veļa, ir komforta, nevis kvalitātes jautājums. Svaru nosaka šķiedru pavedienu biezums un blīvums. Jo smagāks audums, jo mazāk tajā ir gaisa, padarot šāda veida audumu piemērotāku gultas pārklājiem nekā gultas veļai.

Mazgāt pēc iespējas augstākā temperatūrā

Pat ja mūsdienu ekoloģiskās tendences ir ietekmējušas mūsu dzīvesveidu un mēs mazgājam drēbes ūdenī, kas uzsilst līdz 30-40 ° C, kādu iemeslu dēļ mēs vēlamies paaugstināt temperatūru tieši gultas veļas mazgāšanai. Kāpēc? Vai tam ir pamats? Ir tādi, kuri uzskata, ka augstā temperatūrā mazgāta gultas veļa kalpo ilgāk, jo karsts ūdens nodrošina šķiedras gludumu. Cits šī mīta pamatojums - baktēriju iznīcināšana, kas ir noderīga iespējams tikai tad, ja vien jūsu vecums ir mazāks nekā gads. Nav vērts un nepieciešams mazgāt gultas veļu karstā ūdenī, jo pārvalki kalpo īsāk un zaudē izskatu.

Nav vērts daudz ieguldīt gultasveļā

Trešdaļu savas dzīves mēs pavadām gultā, kas ir vairāk nekā tūkstoš stundas. Kāpēc lai šis laiks nebūtu patīkams un kvalitatīvs? Ir naivi gaidīt, ka augstas kvalitātes gultas veļa maksās mazāk, taču, ieguldot tajā, varēsiet izbaudīt siltumu, mājīgumu un maigumu. Vai jūsu patversme, kurā ir tik jautri iekrist pēc visu dienu darba, nav tā vērts? Augstas kvalitātes gultas veļai piemīt ne tikai labākas īpašības, bet tā ir arī izturīgāka, tāpēc gultas veļas pārvalki ir prece, kurā patiešām ir vērts ieguldīt vairāk - tā ir labas kvalitātes miega garantija.

Aizmirstiet visus mītus un brīvi izvēlieties. Mūsu veikalā atradīsiet gultas pārklājus no dabīgas šķiedras, kas sašūti, pievēršot visu uzmanību svarīgākajām detaļām un nodrošinot visaugstāko kvalitāti. Izvēlieties!

Saistītās preces

avatar