Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Vannas dvieļi internetā

No pirmā acu uzmetiena šķiet, ka vannas dvieļu iegādē nav nekā sarežģīta. Jums tikai jāizvēlas izmērs, krāsa, daudzums un jānospiež pasūtījuma poga! Tomēr, ja neizvērtēsiet, no kāda materiāla dvieļi ir izgatavoti un kādas ir to īpašības, iespējams, ka pirkums neatbildīs jūsu vajadzībām un jau pēc dažiem mēnešiem jūs atkal meklēsiet jaunu vannas tekstilizstrādājumu. Kamēr fiziskajā veikalā dvieļus var vismaz aptaustīt, iegādājoties dvieļus internetā rodas vairāk jautājumu. Šajā rakstā aplūkosim svarīgākos kritērijus, kurus ņemt vērā, lai internetā iegādātos savu sapņu dvieli.

Kam pievērst uzmanību?

Pirmkārt, izvēlieties mājas tekstilu tikai veikalā, kas sniedz detalizētu un skaidru informāciju par precēm. Visbiežāk dvieļi, kas iegādāti internetā, izrādās nepiemēroti, jo netiek izlasīts preces apraksts vai pārdevējs to vienkārši nesniedz. Tomēr, ja vēlaties iegādāties dvieļus internetā, noteikti ir vērts izlasīt produktu aprakstu, jo tajā atradīsiet daudz noderīgas informācijas.

Vannas dvieļi internetā | Dvieļi | Nostra.lv

Dvieļu svars

Dažāda svara dvieļiem piemīt atšķirīgas īpašības un pat dažādi izmantošanas veidi. Mūsu veikalā pie aprakstiem atradīsiet saīsinājumu GSM, kas norāda dvieļa svaru - gramus uz kvadrātmetru. Jo lielāks šis skaitlis, jo biezāks un smagāks ir dvielis, bet tajā pašā laikā tas ir kvalitatīvāks un labāk uzsūc ūdeni.

Dvieļi ar GSM līdz 400 tiek klasificēti kā viegli. Tie ir lieliski piemēroti pludmalei, sportošanai, dodoties uz baseinu un saunu, bet mājas lietošanai vajadzētu meklēt dvieļus ar vismaz 400-600 GSM. Ja GSM ir līdz 900, dvielis būs mīksts, biezs, smags un uzsūks daudz mitruma. Šos dvieļus ir patiešām patīkami lietot, taču tie ilgi žūst un daudz sver, kas var sagādāt neērtības. Optimālā izvēle ir 420, 480, 550 GSM dvieļi, kurus ērti lietot mājas, vannas istabā.

Dvieļu izmērs

Internetā pieejama ļoti plaša dvieļu izvēle, tāpēc iespējams izvēlieties tieši tāda izmēru dvieli, kāds jums nepieciešams. Tālāk norādīsim aptuvenos dvieļu izmērus atbilstoši mērķim:

  • Roku dvielis - apm. 30x30 cm, 30x50 cm;
  • Kāju dvielis - 50x70 cm, 50x90 cm;
  • Matu dvielis - 70x125 cm, 50x100 cm;
  • Ķermeņa dvielis - 70x140 cm, 80x160 cm, 100x180 cm;
  • Bērnu dvielis - 50x100 cm.

Tie ir aptuvenie izmēri – viss atkarīgs no jūsu personīgajām vajadzībām un vēlmēm, piemēram, ja pēc dušas patīk ietīties dvielī, droši izvēlieties lielāka izmēra dvieli.

Dvieļu sastāvs

Tirgū tiek piedāvāti visdažādāko sastāvu dvieļi, taču eksperimenti bieži vien beidzas ar liekām izmaksām. Kokvilnas dvieļu īpašības joprojām ir nepārspētas, tāpēc šo šķiedru atradīsiet ikvienas viesnīcas vannas istabā. Vēl viena alternatīva, kas strauji iekaro popularitāti ekoloģiskā aspekta dēļ, ir bambusa dvieļi, kuriem arī piemīt lieliskas īpašības, jo tie ātri uzsūc lielu ūdens daudzumu. Savukārt, sintētisko šķiedru dvieļus nav vērts iegādāties, jo, lai gan tie izskatās glīti, tie slikti uzsūc ūdeni.

Vannas dvieļi internetā | Dvieļi | Nostra.lv

Kā izvēlēties dvieļu krāsu un rakstu?

Ja piedāvājums ir liels, tad, iespējams, tieši krāsas un raksta izvēle var sagādāt vislielākās raizes, taču tam nevajadzētu būt nozīmīgākajam faktoram. Atcerieties pamatnoteikumu - jo vairāk krāsu un rakstu, jo haotiskāka būs Jūsu vannas istaba. Šī iemesla dēļ vislabāk izvēlēties vienkrāsainus dvieļus, lai tie veidotu vienotu izskatu.

Ja pērkat dvieļus visai ģimenei un vēlaties, lai katram ģimenes loceklim būtu viegli tos atšķirt, izvēlieties līdzīgus, bet atšķirīgus toņus, piemēram, pasteļtoņus, melnas, pelēkas un baltas krāsas kombinācijas, vienkrāsainus dvieļus un dvieļus ar rakstiem. Ja vēlaties iegādāties dvieļus viesiem, vislabākais risinājums ir gaišas krāsas dvieļu komplekti - tie vienmēr izskatās grezni, turklāt, iegādājoties komplektu, nav nepieciešams kombinēt un saskaņot dažādu izmēru dvieļus.

Mūsu plašajā produktu klāstā atradīsiet visus jūsu mājai nepieciešamos dvieļus - vienkārši aplūkojiet mūsu daudzveidīgo piedāvājumu. Vissvarīgākais ir tas, ka mūsu tekstilizstrādājumus raksturo izcila cenas un kvalitātes attiecība, tāpēc tie ir lielisks ieguldījums komforta nodrošināšanai mājās.

 

Saistītās preces

avatar