Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Kā izvēlēties labāko vannas istabas dvieli?

Vannas dvielis ir vienīgais, kas var sacensties maigumā ar apskāvienu, bet tas ir arī viens no visbiežāk mājās izmantotajiem tekstilizstrādājumiem, tāpēc tā "apskāviens" var nebūt tik maigs kā mēs sagaidām. Ideālu dvieli mēs iedomājamies kā maigu un mīkstu, kam patīkami pieskarties un kas izplata mājīgu siltumu. Turklāt dvielim tiek celtas arī izskata prasības, tāpēc izvēloties vienu no šiem neaizvietojamiem vannas atribūtiem, ir jāievēro šie noteikumi - tie palīdzēs Jums izvēlēties vislabākās kvalitātes produktus, kas atbilst Jūsu vēlmēm.

Dvieļu izmēri

Vannas dvieļi ir dažāda izmēra, taču eksistē noteikti standarti. Ja jums patīk lieli dvieļi, kurus varat aptīt sev apkārt, pievērsiet uzmanību platumam: lielā vannas dvieļa platumam jābūt vismaz 70 cm, bet maksimālajam - 100 cm. Optimālais dvieļu garums ir 140-180 cm, garāki dvieļi ir domāti sauļošanās krēsliem - tie ir pludmales dvieļi.

Mazākiem vannas dvieļiem ir savs mērķis: tie var būt roku, sejas vai kāju dvieļi, bet visu ķermeni ar to slaucīt nebūs ērti. Tāpat nav ieteicams eksperimentēt ar nestandarta izmēriem: ražotāji tos piedāvā, lai ietaupītu, bet praktiskai lietošanai tie ir neērti.

Dvieļu biezums

Tas nav noslēpums: jo biezāks dvielis, jo mīkstāks tas izskatīsies un vairāk absorbēs mitrumu. Tāpat kā daudzu citu tekstilizstrādājumu biezums, dvieļu audumam ir raksturīgais blīvums, kuram vajadzētu būt 300-400 g / m2. Šī ir optimāla izvēle, kas nodrošinās auduma biezumu un izturību, bet tajā pašā laikā, pat mitrs dvielis būs pietiekami viegls un ērts lietošanā. Biezāki dvieļi absorbēs vairāk mitruma, bet attiecīgi paildzināsies to žāvēšanas laiks, un, absorbējot daudz mitruma, dvielis kļūst smags.

Dvieļu materiāls

Dvieļi nonāk tiešā saskarē ar ādu, tāpēc to materiāls ir ļoti svarīgs. Ar labākājām īpašībām izceļas dabīga kokvilna, kas ir maiga, nerada alerģiskas reakcijas un ir gaisa caurlaidīga. Auduma mīkstumu nosaka aušanas veids, tādēļ, ja vēlaties ļoti maigu pieskārienu ādai, izvēlieties cilpiņu raksta dvieli. Ķemmdzijas kokvilnas dvieļi ar savu virsmu atkārto cilpiņu audumu, un katra to šķiedra viegli pieskaras ādai, uzsūcot mitrumu.

Runājot par sastāvu, visvairāk komplimentu dvieļu pasaulē pelna dabiskie audumi. Tie ar savām īpašībām ir pārāki par sintētiskajiem izstrādājumiem, ir ērtāk lietojami un tiem ir ilgs kalpošanas laiks. Turklāt kokvilnas, lina vai citas dabīgās šķiedras dvieļi atšķiras pēc krāsas un ornamenta, pat vienkrāsaini dvieļi var būt dekorēti ar ornamentiem vai mežģīņu rakstiem, rotaļājoties ar šķiedru garumu.

Tiem, kam ir jutīga vai alerģiska āda, kā arī maziem bērniem, ieteicams izvēlēties ekoloģiskus produktus. Šādus dvieļus ražo, izmantojot ilgtspējīgas un videi draudzīgas metodes, un tajos nav organisko mēslošanas līdzekļu, biocīdu vai citu vielu atliekas, kas bieži ir alerģijas cēlonis. Ekoloģiskajai kokvilnai ir lieliska kvalitāte un to ir viegli kopt: šādus dvieļus ir vieglāk mazgāt un tie ātrāk izžūst.

Vannas dvieļi un mode

Vannas dvieļi tāpat nav vienaldzīgi pret modi, tāpēc to sortimentā atradīsiet visas populārākās sezonas krāsas. Šogad modernas ir ciklamenu, maigu piparmētru un citas pasteļkrāsas, un ja Jums patīk klasika - šeit joprojām valda baltie dvieļi. Mūsdienu stila mīļotājiem ir vērts pievērst uzmanību melnai un pelēkai krāsai, un ekskluzivitātes meklētajiem patiks rakstu un dekoru detaļas.

Izvēloties vannas dvieļus, ieteicams pievērst uzmanību vannas istabas interjeram un saskaņot krāsas. Dvieļi vannas istabā ir ļoti pamanāmi, tāpēc ar tiem var spēlēties, mainot vannas istabas noskaņojumu.

Saistītās preces

avatar