Lieldienu izpārdošana 20.03.- 31.03. 25% atlaide ar kodu LIELDIENAS2024 *atlaides nesummējas

Pledi interjeram – moderni un mūsdienīgi

Mūsdienās interjers rada daudz izaicinājumu. Oriģinalitātes meklējumi apvieno dažādus stilus, tekstūras, daudzas krāsas. Viena no galvenajām tendencēm, kas daudzus gadus dominēja interjerā, ir mūsdienīgums. Tomēr moderns interjers ir kas vairāk nekā tikai sirreāls iespaids vai netradicionālu materiālu un industrijas atspoguļojums. Moderns stils, pirmkārt, ir universāls un mūsdienīgs, un pledi noteikti nodrošina abas šīs īpašības.

Nav nekā tik klasiska kā mīksta un maiga pleda pieskāriens. Tas ir interjera aksesuārs, kas pats par sevi asociējas ar maigumu un mīkstumu, kas jebkuram interjeram piešķir patīkamu noskaņu. Pledu var izmantot ne tikai guļamistabā! Tas ļoti viegli atradīs savu vietu viesistabā, ēdamistabā un bērna istabā. Patiess maigums - labākie pledi!

Pledu izmantošana interjerā

Interjerā pledus var izmantot daudzos dažādos veidos, jo tie ir universālas dekora detaļas. Turklāt pledi ir praktiski, tāpēc tos vienmēr būs ērti izmantot un iekļaut mājīgajā interjerā. Guļamistabā var būt vairāk nekā viens pleds - tos var likt kārtās, kombinēt ar dekoratīviem spilveniem un ātri un ērti radīt jaunu telpas tēlu.

Guļamistabā gultas pārklāja vietā var izmantot pledu - tas ir gan skaisti, gan funkcionāli. Dzīvojamā istabā pledus bieži nākas redzēt uz dīvāna vai atzveltnes krēsla malas, kas istabai piešķir komfortu un mājīgumu. Kārtīgi salocīti pledi kļūs arī par lielisku rotājumu viesistabas plauktā, jo tie kontrastē ar auduma maigumu un koka izturību.

Retāk, tomēr joprojām pledus izmanto kā dīvāna pārvalkus. Tas ir sava veida novecojis veids, kā izmantot pledu, bet senlaicīgais ik pa laikam atgriežas modē, tāpēc, ja vēlaties kādu vakaru mainīt dīvāna krāsu - kāpēc gan ne!

Kādus pledus izvēlēties?

Mūsu veikalā jūs atradīsiet ļoti plašu pledu klāstu, sākot no jautriem attēliem bērniem līdz pat grezniem rakstiem, un pledu sastāvs ir atšķirīgs. Ja jūs plānojat izmantot pledu, lai uzlabotu savu interjeru, izvēlieties augstākas kvalitātes produktu, kas saglabās estētiskās īpašības. Galu galā, ja pleds kalpo kā interjera detaļa, tas nenozīmē, ka jūs to nevarat izmantot tā paredzētajam mērķim!

Saskaņojiet pleda toni vai rakstu ar priekšmetiem, kas jau atrodas telpā. Pleds var būt kā spilgts akcents vai saplūst un saskanēt ar dominējošo toni telpā. Pledu visvieglāk ir apvienot ar citām "mīkstajām" interjera detaļām: spilveniem, paklāju, aizkariem, mīkstajām mēbelēm. Ja vēlaties izteiktu akcentu, izvēlieties kontrastējošu un spilgtu krāsu, izvēlieties pledu, kas izceļas telpā.

Interjerā vieglāk un vienkāršāk ir izmantot mazākus pledus, tāpēc noteikti pievērsiet uzmanību pledu izmēriem. Īpaši lieli, biezi un smagi pledi nav praktiski, un tos ir arī grūtāk mazgāt.

Vai pleda krāsai ir nozīme?

Mierīgās, dabiskās zemes krāsas pēdējā laikā ir kļuvušas ļoti populāras. Šie pledi ir ārkārtīgi universāli un labi iederas dažādu stilu interjeros, nodrošinot maigumu un mīkstumu. Atcerieties galvenos krāsu noteikumus: gaišie toņi optiski palielina, bet tumšie toņi samazina. Šī iemesla dēļ gaišs pleds izskatīsies tīrāks un maigāks, taču aizņems vairāk vietas. Tikmēr tumšas krāsas pledu var izmantot dažādos veidos, turklāt papildu tumšie toņi izskatās neparasti un grezni.

Bērnu istabai izvēlieties krāsainus, piesātinātu toņu un rakstainus pledus, taču pievērsiet uzmanību sastāvam. Bērni, spēlējoties vai ēdot, daudz biežāk piedzīvo dažādas “ķibeles”, tāpēc bērnu pledi būs jāmazgā daudz biežāk. Dabiskās šķiedras šo procesu padarīs vieglāku un palīdzēs ilgāku laiku saglabāt sākotnējo izskatu.

Saistītās preces

avatar