Lieldienu izpārdošana 20.03.- 31.03. 25% atlaide ar kodu LIELDIENAS2024 *atlaides nesummējas

Ideāla gultas veļas komplekta noslēpumi

Mums katram ir savs mīļākais gultas piederumu komplekts, ko mēs visvairāk vēlamies izmantot. Diemžēl visbiežāk nolietojas tieši šis gultas veļas komplekts, tāpēc ir laiks meklēt jaunu. Ja mums ir nosliece uz sentimentu vai nostalģiju, mēs zemapziņā meklējam gultas veļas piederumu komplektu, kas ir līdzīgs iepriekšējam, bet vai to tiešām tā darīt ir vērts? Kādam vajadzētu būt ideālam gultas veļas komplektam un kā atrast to, ko vēlaties plašajā piedāvājuma klāstā?

Dabiskums ir laba izvēle

Ideāls gultas veļas piederumu komplekts, pirmkārt ir ērts un piemērots mūsu ķermeņa vajadzībām, savukārt krāsa vai raksts nav tik svarīgs izvēlei. Tātad, vispirms izvēlieties gultas veļas piederumus, kas ir dabiski. Iemesli daudziem ir zināmi, taču ļoti svarīgi, tāpēc vēlreiz atgādināsim tos jums. Pirmkārt, tikai dabīgi gultas piederumi ir gaisa caurlaidīgi un spēj absorbēt mitrumu, ir pietiekami maigi pat jutīgai bērnu ādai un neizraisa alerģiskas reakcijas. Citiem vārdiem sakot, dabīgā auduma gultasveļa ir labākā izvēle miegam, un šeit nevar būt nekādu kompromisu - pat tādi argumenti kā jaukāks raksts, vai skaistāks tonis nedrīkstētu pārsvērt izvēli sintētiskajā pusē.

Kvalitatīvs audums

Vēl viens svarīgs kritērijs ir kvalitāte. Tikai kvalitatīvs audums būs gan skaists, gan izturīgs. Jo jūs taču negribētu, ka gultas veļas komplekts pēc pirmās mazgāšanas mainītu izskatu? Izvēlieties kvalitatīvus produktus, kas ir blīvi austi, izgatavoti no augstas kvalitātes šķiedras, atbilst noteiktiem standartiem vai ir sertificēti.

Ja jūs saliktu divus audumus blakus, jūs varētu viegli atpazīt labāku kvalitāti. Bet ko darīt, ja šādas iespējas nav? Atbilde ir vienkārša un tā slēpjas auduma nosaukumā. Runājot par kokvilnu, viena no populārākajām un ieteicamākajām šķiedrām, izturīga un kvalitatīva būs satīna gultasveļa, makosatīns, flanelis, katūns, audekls. Pievērsiet uzmanību auduma biezumam - indikatoram, kas jums palīdzēs, jo ļoti plāns un viegls audums acīmredzami nebūs tik izturīgs un ilgmūžīgs kā, piemēram, satīns, kas austs pa diagonāli no kokvilnas ar garu šķiedru.

Pareizs gultas veļas izmērs

Dažreiz izmēram tiek atmests ar roku, bet to darīt nevajdazētu. Ja jūs meklējat perfektu gultas piederumu komplektu, tad izmēram tiešām ir nozīme. Patiesi ērti būs tikai tas gultas veļas komplekts, kas lieliski der segu, spilvenu un gultas izmēriem. Pārāk daudz auduma radīs krokas, kas ir viens no biežākajiem iemesliem, kāpēc mostaties naktī, kad rokas, kājas vai vēl ļaunāk, kakla zona ir nogulēta.. Pārāk mazs gultas veļas komplekta izmērs no pirmā acu uzmetiena varētu izskatīties pareizi, taču sega griezīsies, spilvens nespēs pieskaņoties mūsu vajadzībām, un par mazu gultas palagu nav vērts pat runāt ... Esiet uzmanīgi un meklējiet perfektu izmēru - izklausās vienkārši, taču šis "noslēpums" vienmēr palīdzēs jums atrast labākos gulta veļas risinājumus.

Uzmanība detaļām

Lai atrastu perfektu gultas veļas piederumu komplektu, ir vērts koncentrēties uz detaļām. Ikviena vajadzības ir atšķirīgas, tāpēc ir normāli, ka mēs visi mīlam dažādus gultas piederumu veidus. Vieniem patiks franču tipa gultas veļas komplekts, bet citi meklēs gultas pārvalkus. Neatkarīgi no tā, kas jums patīk, ir svarīgi veltīt nedaudz laika un pūļu, lai atrastu vēlamo gultas veļas piederumu komplektu. Šī iemesla dēļ pievērsiet uzmanību detaļām, vai segas pārklāji ir komplektā ar palagu vai bez tā, aizpogājami, ar slēptu rāvējslēdzēju vai ir ar vienkāršu izvelkamu atveri. Sīkāka informācija ir svarīga, tāpēc meklējiet to, kas jums patīk.

Tomēr to ir daudz ātrāk un vienkāršāk izdarīt mūsu mājaslapā. Gultas veļu pārdod interneta veikalos, kur ir filtrēšanas sistēmas. Viss, kas jums jādara, ir jāizvēlās vēlamās gultas piederumu īpašības un sistēma izvēlēsies Jums piemērotu komplektu. Ātri un vienkārši - izmēģiniet gultas veļas meklēšanu mūsu interneta veikalā.https://www.nostra.lv/!

Saistītās preces

avatar