Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Apmetņi un šalles - ne tikai aukstajai sezonai

Kad iedomājamies par aksesuāriem, piemēram, apmetņiem un šallēm, mūsu acu priekšā parādās aukstas ziemas attēli. Un, lai gan tie tiešām ticami aizsargā pret aukstumu, šos aksesuārus var valkāt ne tikai ziemā. Apmetņi un šalles ir moderna apģērba detaļa, ar kuru spēlējot, mēs varam viegli atdzīvināt savu garderobi.

Kad valkāt šalli?

Bieza un silta šalle labi noderēs ziemā, taču jūs varat izvēlēties siltu un plānu, kas ir universālāks variants. Tās ir šalles, kas bagātinātas ar merino, kamieļu vilnu vai kašmiru, un ir gaišas, plānas un siltas, bet elpojošas, tāpēc jums nenāksies pārkarst. Šāda šalle ir neaizvietojama pat vasarā, piemēram, pavadot laiku pie dabas, kempingā. Apsegties vienmēr ir patīkami un mājīgi, un dabīgā šķiedra gaisa caurlaidības dēļ neļaus jums sakarst pat tad, ja vasaras temperatūra sasniedz maksimumu.

Apmetņus un šalles var izmantot arī dažādos veidos - gan pludmalē, gan darba vidē vai brīvā laikā. Internetā ir ļoti daudz video, kas parāda dažādus sasiešanas veidus - tik vienkārši var minūtes laikā pārvērst vēl vienu iecienītāko šalli par blūzi, svārkiem, kleitu vai rokassomu! Un pats jautrākais ir tas, ka šādā veidā jūs vienmēr varēsiet atdzīvināt savu tēlu ar jaunām krāsām un modeļiem.

Der atcerēties arī modes vēsturi - šalles un apmetņi vienmēr bija modē, vienīgā atšķirība bija to nēsāšanas veidā. Un mūsdienās, kad visi meklē oriģinālitāti un neatkārtojamu stilu, šķiet, ka viss ir atļauts. Šī iemesla dēļ šāda apģērba detaļas, kuras ir viegli pārveidojamas un formējamas, ir īpaši iecienītas visos vecumos un dažādos stilu rotājumos.

Kādus aksesuārus izvēlēties?

Apmetņi un šalles ir klasisks aksesuārs, tāpēc, tos izvēloties, ir noderīgi ievērot klasikas noteikumus. Pirmkārt, svarīga ir laba kvalitāte, kuru trūkumus jūs drīz vien paši pamanīsiet, bet auduma nodilumu drīz pamanīs apkārtējie. Meklējiet augstas kvalitātes dabīgās šķiedras izstrādājumus.

Runājot par krāsām un rakstiem, ja izvēlaties aksesuāru ilgākam laika periodam, meklējiet dabīgās krāsas, derēs arī tā saucamā zemes krāsu palete. Nav arī vērts pārspīlēt ar rakstiem, jo ​​pat košāko aksesuāru, būs grūtāk kombinēt ar pārējo apģērbu. Jūs varat izcelt savu personību, izmantojot papildu dekoratīvos elementus: pušķus, bumbuļus, līnijas vai aušanas rakstus - tas viss tiek izmantots šallēm, moderns, stilīgs un oriģināls.

Aukstajai sezonai izvēlieties biezākas šalles, un apmetņi lieliski pildīs savu funkciju pārējo periodu. Pat ja tie satur vilnu, no tās nav jābaidās - šī šķiedra ir ideāla pat karstākajās dienās, jo tā ļauj ādai elpot.

Šalle – āra apģērbs?

Pārejas sezonās mēteļa vai žaketes vietā perfekti derēs liela šalle. Izvēlieties šalli no augstas kvalitātes, biezāka auduma. Tas izskatīsies ārkārtīgi stilīgi ar dekoratīvu jostu. Arī tādas detaļas kā pušķi vai kabatas tiks lieliski izceltas.

Atkarībā no krāsas un modeļa jūs varat viegli pielāgot šo piederumu dažādiem apģērbu stiliem. Starp citu, nedaudz paeksperimentējot, ir viegli atklāt, kā valkāt šalli virsdrēbju vietā, radot gan vestes, gan pusmēteļa efektu.

Ja vēlaties valkāt šalli vienkārši tāpat, pareizi novērtējiet nepieciešamo izmēru. Ar lielāku šalli būs vieglāk eksperimentēt ar tēla izveidi, un to vienmēr varēs salocīt uz pusēm. Atklājiet mūsu apmetņu un šaļļu klāstu, kas ir pilns ar siltiem, mājīgiem un mīkstiem izstrādājumiem, kurus jūs ne tikai iemīlēsiet, bet arī varēsiet valkāt visu gadu.

Saistītās preces

avatar