Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Guļamistabas modes tendences

Par apģērba modi ir viegli runāt - vajag tikai paskatīties uz modeļiem, ejošiem pa mēli, un uzzināsiet, kas būs „topā“ nākamajā sezonā. Savukārt interjera modes tendences ir mazliet sarežģītāk sajust, jo tās retāk maina virzienu. Līdzīgi notiek arī ar gultas veļas modes tendencēm, kur jūtama gan pasaules slavenāko modes namu ietekme, gan pasaules un aktuālo notikumu atspoguļojums. Veidojot jaunas kolekcijas, mājas tekstila dizaineri cenšas ne mazāk par Versace modes dizaineriem, tāpēc novērtējiet viņu darbu un pieskaņojiet savai guļamistabai. Paskatāmies, kas tuvākajā nākotnē būs modē un ko noteikti vajadzētu iegādāties (angļu. val. Must have).

Vienkāršība un klasika

Ja runājam par mājas tekstilu, mūsdienu tehnoloģijas un izstrādātāji piedāvā dažādus risinājumus guļamistabai, bet ja baidāties apmaldīties piedāvājumā, klasika vienmēr būs lieliska izvēle. Baltā krāsa, zemes toņi un kvalitatīvi, vienkrāsaini audumi vienmēr būs moderni un izskatīsies stilīgi. Tie ir viegli kombinējami pie jebkāda guļamistabas interjera un šādi  gultas veļas  komplekti labi sader viens ar otru.

Ja vēlaties rotaļīgu akcentu guļamistabā, klasisko gultas veļas komplektu dažādojiet ar modernu detaļu:  tas var būt spilvens vai sega.

Dabas ornamenti

Modernie dabas ornamenti ir aktuāli arī guļamistabas modē. Eksotiski dzīvnieku kažokādas krāsu ornamenti, augu motīvi un ziedu virāžas skaisti noguļ uz gultas veļas, pārklājiem un spilveniem. Šie raibumi šobrīd ir ļoti moderni un vismaz kā akcenti paliks ilgi populāri. Tiesa, to kombinēša var būt sarežģīta, tāpēc ir vērts iegūt idejas interjera žurnālos vai iegādāties visu komplektu, kur izstrādātāji katrai detaļai  ir izdomājuši savu vietu.

Metāla spīdums

Tas, kas ir moderns ne vienmēr ir praktisks un ērts, bet visu var saskaņot. Ja vēlaties, lai Jūsu guļamistabai būtu moderns izskats, pievērsiet uzmanību metālu imitējošiem audumiem. Spīduma efekts ir diezgan grūti panākams, tāpēc tāds audums būs raupjāks un saskare ar ādu nebūs ļoti patīkama, bet dekoratīvie spilveni dos Jums izvēles brīvību. Tāpat metāla spīdumu var izvēlēties arī gultas pārklājos un iespaidu pastiprinās  pelēku toņu spīdīga satīna gultas veļas komplekts.

Burvīgie pasteļtoņi

Viegli un rotaļīgi pasteļtoņi būs pievilcīgi ikvienam. Maigi rozā, debeszila vai svaigi zaļa krāsa ir ideāli piemērotas gultasveļai un lieliski atklāj savu šarmu dabīgos audumos. Šī tendence ir universāla: pasteļtoņi labi iederas gan plašā guļamistabas gultā, gan viesu vai bērnu istabā. Neitrālas pasteļkrāsas lieliski saskanēs ar krāsainiem un spilgtiem krāsu akcentiem, tāpēc izvēloties pasteļtoņu gultas veļu iegūsiet brīvību izvēlēties jebkuru gultas pārklāju un spilvendrānas. Lai dzīvo krāsas!

Industriālais minimālisms

Gan minimālisms, gan industriālie akcenti  interjerā nav jaunums, tāpēc tas nav pārsteigums, ka šī tendence ir nonākusi arī mājas tekstila jomā. Te dominē baltas, dažādas pelēkas un brūnas nokrāsas, kas attiecas uz audumiem, atsakoties no krāsainiem ornamentu risinājumiem, stils tiek izteikts ar dažādiem audumiem un faktūrām. Šāds gultas komplekts lieliski iederēsies gan klasiskā, gan mūsdienu stila guļamistabā un tas izskatīsies lieliski pat tad, ja gulta ir saklāta nekārtīgi. Mazāk detaļu rada kārtības iespaidu, tādēļ, ja neesat gultas klāšanas eksperts, šāds gultas veļas stils ir lieliska izvēle.

Dabiskums

Dabiskums ir modes tendence, kas ir uz palikšanu. To var teikt ne tikai par mājas tekstilu, dabiskums ir visur modē. Un tā nav tikai stilīga, bet arī ļoti praktiska izvēle. Jo dabīgāks ir Jūsu izvēlētais audums, jo ērtāk būs gulēt. Dabīgai ekoloģiskai kokvilnas gultas veļai ir kvalitatīvas īpašības, kuru nav jebkuram sintētiskajam audumam. Vasarā īpaši piemērots ir dabiskais lins, kas ne tikai apbur ar  autentiskiem toņiem, bet arī ar savu tekstūru.

Saistītās preces

avatar