Flaneļa gultas veļas izpārdošana, 30% atlaide!

Vannas dvieļi: izmēru diapazons

Dvieļu pasaulē dominē daudz dažādu izmēru, un standarti nedaudz atšķiras atkarībā no ražotāja, tāpēc dažreiz ir diezgan grūti orientēties. Turklāt dvieļa izvēli nosaka mūsu personīgie ieradumi: dažiem no mums patīk pēc dušas cik vien iespējams saritināties mīkstā dvielī, bet citi dod priekšroku mazākam, toties galvenais, pašam iemīļotākajam dvielītim. Mēs aicinām jūs uzzināt vairāk par dvieļu izmēriem - tad jums būs vieglāk plānot, uzlabojot mājas tekstila komplektus.

Populārākais dvieļu izmērs

Lai gan dažādi ražotāji reizēm atšķiras ar savādākiem standartiem, ir iespējams nošķirt galvenās dvieļu izmēru tendences pēc pielietošanas mērķa. Sāksim ar mazāko:

  • 30x30 (50) cm dvielis ir paredzēts roku noslaucīšanai. To var saukt arī par kosmētisko vai viesu dvielīti. Tas karājas vannas istabā blakus izlietnei un pēc izskata var atšķirties no mājsaimnieces dvieļu komplekta.
  • 50x70 cm dvieļi parasti ir paredzēti virtuvei. Tos var izmantot, mazgājot traukus, noslaukot rokas u.c.
  • 50x90 (100) cm dvielis tradicionāli ir paredzēts sejai, rokām un matiem. Tas ir optimālais izmērs, kas ļaus jums savīt "turbānu" uz galvas, bet tajā pašā laikā dvielis būs pietiekami mazs, lai pat mitrs būdams, tas neuzliktu pārāk lielu svaru uz galvas, kas apgrūtinātu kustības.
  • 70x140 cm dvieļi ir klasiska izvēle. Šādu dvieli ir ērti lietot pēc dušas vai vannas. Šis ir diezgan liels dvielis, kuru varat ņemt līdzi, kad plānojat būt pie dabas un ūdeņiem, un tas būs piemērots lietošanai arī saunā vai peldbaseinā.
  • 100x150 (180) cm dvielis ir patiešām liels, tāpēc būs omulīgi izslīdēt no vannas. Šis ir lielākais dvielis, kuru patiešām ir vērts turēt mājās. Pat aukstajā sezonā būs ērti noslaucīties ar šādu dvieli, jo to var vienkārši aptīt, vēl atrodoties vannā.
  • Pirtī ir paredzēti 70x140 / 150x200 cm dvieļi. Tie ir lieli dvieļi, kurus varat ne tikai paklāt, bet arī ietīties tajos. Pirtij ieteicams izvēlēties lielāko dvieli, jo tas palīdzēs uzturēt siltumu, izejot no pirts telpas.

Kā izvēlēties dvieli?

Vispirms jāizvēlas dvieļa izmērs, kas ir atkarīgs no mērķa, kuram tas tiek izmantots. Ievērojiet ieteikumus par izmēru un standartiem, lai palīdzētu jums izvēlēties personiskajām vajadzībām atbilstošu dvieļa izmēru.

Vēl viens vienkāršs atlases kritērijs ir dvieļa materiāla izvērtēšana. Absolūti lielākā daļa dvieļu ir izgatavoti no kokvilnas, un tā neapšaubāmi ir labākā pieejamā izvēle. Kokvilnas šķiedra ir mīksta, maiga, pūkaina. Šo audumu var mazgāt augstā temperatūrā, tas ir izturīgs pret nodilumu, tam ir lieliska mitruma absorbcija un tāds dvielis gaisa caurlaidības dēļ ātri izžūst. Apskatiet dvieļa tekstūru - jo vairāk cilpu tam būs, jo maigāks un ērtāks tas būs.

Kas ir parocīgs dvieļu komplekts?

Meklējot dvieļus, jūs pamanīsit, ka tie ir pieejami gan atsevišķi, gan komplektos. Dvieļu komplekts var sastāvēt no divām, trim vai pat vairāk daļām. Parasti jūs atradīsit standarta dvieli savām rokām, nedaudz lielāku sejas dvieli un lielu dvieli visam ķermenim. Dvieļu komplekti ir ļoti ērta izvēle, jo jums vairs nav jālauza galva, lai redzētu, vai iegādātie dvieļi derēs.

Dvieļu komplekts var būt lieliska dāvana, it īpaši, ja jūs meklējat kaut ko praktisku saņēmējam. Jūs nekad neatraidīsiet dāvanā dvieļus, jo to mīkstums un maigums izpelnās visu simpātijas. No otras puses, komplektu noteikti ir vērts izvēlēties arī jūsu mājām, jo ​​vannas istabai lieliski pieskaņotie dvieļi izskatās grezni un eleganti.

Saistītās preces

avatar